SLAVICA ĆUKTERAŠ OTKAZALA SVE NASTUPE ZBOG ZDRAVLJA! Pevačica se hitno oglasila: Nešto najteže što pevaču može da se desi..
Foto: Damir Dervišagić

slomljena

SLAVICA ĆUKTERAŠ OTKAZALA SVE NASTUPE ZBOG ZDRAVLJA! Pevačica se hitno oglasila: Nešto najteže što pevaču može da se desi..

Stars -

Pevačica Slavica Ćukteraš oglasila se putem Instagrama i otkrila da je bila prinuđena da otkaže sve nastupe zbog zdravstvenog problema.

- Kao pevaču najteže što može da se desi to je da vam se kaže: "Ne smeš da pevaš!" A ni da pričaš preko dana, govori tiho, samo ako moraš. Inhaliranje kortikosteroidima, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima. Cigarete ni slučano (ovde dobijam plus 10 kilograma za mesec dana, sigurno). Iskreno, meni je ovo najteže palo kada sam večeras čula od ORL da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku istih uz veliku disciplinu. Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava i da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka - napisala je Slavica.

Slavica Ćukteraš
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Podsetimo, Slavica Ćukteraš razvela se od golmana Vlade Avramova krajem 2019. godine, s kojim ima ćerku Viktoriju i nikad se, sve do skoro nije pojavljivala u javnosti.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

00:09

Slavica Ćukteraš se snimala sa bivšim mužem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track