DŽALA I BUBA ZVEZDI GRANDA URADILI ALBUM PA JE ISPALILI! Hitove dali Maji Berović , pevačica progovorila, otkrila detalje SUKOBA
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Printscreen

otkrivamo

DŽALA I BUBA ZVEZDI GRANDA URADILI ALBUM PA JE ISPALILI! Hitove dali Maji Berović , pevačica progovorila, otkrila detalje SUKOBA

Stars -

Maja Berović objavila je album "Viktorija tajna" 2017. godine, a stvaraoci albuma bili su bosanski reperi Džala i Buba.

Maja Berović
foto: Printscreen

Nakon šest godina ekipa Kurira došla je do saznanja da su te pesme prvobitno bile namenjene nekadašnjoj učesnici "Zvezde Granda" Naidi Bešlagić.

Džala Brat, Buba Koreli
foto: Dragana Udovičić

Naida je svoju karijeru započela u pomenutom muzičkom takmičenju 2015 godine a od Granda je dobila dve pesme. Nakon toga pevačica je stupila u kontakt sa bosanskim reperima i poželela da joj oni urade album prvenac. Tada su krenuli u saradnju i Bešlagićeva je početkom 2017. godine objavila duet sa Bubom Korelijem kao uvertiru za planirani album koji je trebalo da izađe na leto. Međutim, u međuvremenu su se pevačica i reperi pokačili pa su njene pesme završile kod Maje Berović i postale ogromni hitovi.

Pozvali smo Bešlagićevu koja je potvrdila naše saznanje.

- Istina je da sam ja sa Imperiom imala neki plan i dogovor što se tiče moje karijere i mojih pesama, ali na kraju nije do toga došlo jer su nam se razišla mišljenja i nisu me ispoštovali što se tiče nekih drugih stvari - rekla je Naida.

Naida Bešlagić
foto: Instagram

Podsetimo, album koji je na veliku sreću došao u ruke Maje je ujedno i projekat sa kog je njena karijera i muzički pravac dobio novi smisao i njenu karijeru drastično promenio. Hitovi koji su se izdvojili su "Harem", "Ruski rulet","Broj", "Nisam normalna", "Mala lomi", "Balmain", "Proleće".

M. Jović

Bonus video:

00:45

Maja Berović proslavila 1. rođendan sinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track