NJIMA SU SKANDALI UNIŠTILI KARIJERU! Ovo ih je skupo koštalo u životu! KRAĐE, NASILJE, a on MOLI za pomoć iz ZATVORA!
Foto: Damir Dervišagić, Antonio Ahel/ATAImages, Nemanja Nikolić

nekada su bili zvezde

NJIMA SU SKANDALI UNIŠTILI KARIJERU! Ovo ih je skupo koštalo u životu! KRAĐE, NASILJE, a on MOLI za pomoć iz ZATVORA!

Stars -

Reč skandal javnim ličnostima izaziva nemir i strah. Nema te ličnosti koja se ne plaši svega što nosi ova jedna reč, jer baš se tu kriju sve njihove istine, a neke je ona debelo koštala. Neki su sestradne visine pali na dno.

Romana Panić od početka karijere nizala je hitove. Njena karijera išla je uzlaznom putanjom dok pevačica nije odlučila da proba da malo više zaradi na ne tako pošten način, jer je korona ugrozila njen primarni posao. Kao bomba je odjeknula vest "Romana Panić pljačkala bankomate u Australiji pa završila u zatvoru" gde je čitav region ostao u šoku. Panićeva je pre pandemije uspela da ode u Australiju sa svojim izabranikom.

Pevačica i njen dečko su sa maskama na licu postavljali čitače i kamere na bankomatima širom Australije, kopirali kartice koje su koristili za šoping, ručkove, hotele i supermarkete. Uhapšeni su i deportovani iz Australije sa zabranom ulaska u tu zemlju.

Romana je pokušala da se opere od ovog skandala konferencijom za štampu, davala je intervjue, ali ništa joj to nije pomoglo da se vrati na put stare slave.

Romana Panić
foto: Tamara Trajković

Danijela Vranić bila je jedna od najpopularnijih koja se 2006. godine lansirala na vrh muzičke liste. Danijela je oduvek bila u žiži interesovanja svih medija, a harala je estradom i gradskim lokalima, te je prva na sceni dobila nadimak "kraljica splavova". Pričalo se i da je bila miljenica žestokih momaka, kojima je često pevala na proslavama, al jedno vreme je bila u vezi sa kolegom Acom Lukasom, s kojim je snimila duet "Niko kao ti".

Danijelinu karijeru ispratili su i brojni skandali, a najveći je bio onaj kada je 2012. godine uhvaćena u vožnji pod dejstvom alkohola. Vranićeva je dugo negirala tu priču, ali skandali nisu prestajali da se lepe za nju. Pošto je često bila pod stresom i petnaest godina je nastupala noću, štitna žlezda joj je proradila i prouzrokovala hormonski poremecaj zbog kojeg se znatno ugojila. Rešila je da se posveti zdravom životu i izbori sa viškom kilograma. Pevačica se potom potpuno povukla sa scene, a njeno poslednje pojavljivanje u javnosti bilo je 2016. u nekoliko domaćih emisija, dok je poslednje fotografije na svom Instagramu objavila krajem 2017. godine.

Danijela Vranić
foto: Damir Dervišagić

Jadranka Barjaktarević se na muzičku scenu pojavila u takmičenju "Zvezde Granda" 2005. godine gde je zauzela treće mesto. Već sa prvom pesmom " Laka" doživel aje uspeh. Skandal koji je njenu karjeru odveo u propast bio je nastup u Crnoj Gori kada je stihove pesme "Ne može nam niko ništa" umesto "Jači smo od sudbine" otpevala "Jači smo od Srbije". Snimak je munjevitom brzinom došao do medija i društvenih mreža. Barjaktarevića je na sve načina pokušavala da se opravda, ali pomoći nije bilo. Godinama već ne nastupa u Srbiji, a i zabranjen joj je ulaz u zemlju.

Jadranka Barjaktarević
foto: Printscreen Instagram

Kada se pojavio na televiziji kao voditelj zabavnih programa a kasnije i dnevnika, voditelj Vlada Stanojević je pokupio sve simpatije ženske publike. Lep, mlad, zgodan. Oprobao se i u rijaliti programu "Farma", a nakon toga Stanojević se skrasio pored poznate fitnes instruktorke Ana Marije Žujović. Njihova veza je bila na izgled idealna dok jednog dana Ana Marija nije prijavila svog dečka za fizičko nasilje. Ona se pojavila u javnost sa masnicama na licu. Vlada je tada morao da se povuče sa TV ekrana, a vrlo brzo napustio je i Srbiju i nastavio da živi svoj život daleko od očiju javnosti u Americi.

Vlada Stanojević
foto: Printskrin

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, Srbiji je postao poznat kada se pojavio u rijaliti programu "Veliki brat". Iako je na samom početku već bilo loših komentara na račun njegovog izgleda ponašanja i govora, Boki je vrlo brzo svojim ponašanjem postao jedan od omiljenih rijaliti učesnika pa se oprobao i u "Farmi". Nakon što je napustio imanje u Lisoviću Boki se povukao, i dok su svi mislili da živi jedan miran život daleko od očiju javnosti, on je osuđen zbog učešća u aferi "Reket" na devet godina zatvora. Jovanovski se nakon tri godine oglasio iz zatvora, te je ambasadorku Anđelu P. Ageler izvestio o tome da prolazi kroz torturu, požalio se na pravosudni sistem u Makedoniji, ali ju je i zamolio da ga što pre poseti i da stane u njegovu zaštitu jer se boji za sopstveni život.

Boki 13
foto: Youtube/Printscreen

Marko Jović

Bonus video:

01:38

ROMANA MENJA PROFESIJU? Kroz SUZE izjavila: “Pišem knjigu o iskustvu u ZATVORU!”(KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track