ISPLATILO SE PEVATI KOD SOFIJE MILOŠEVIĆ: Manekenka dala 20.000 € Radi i Tei za nastup na GALA SLAVLJU, častila ih i LUKS poklonom
Foto: Printscreen

ISPLATILO SE PEVATI KOD SOFIJE MILOŠEVIĆ: Manekenka dala 20.000 € Radi i Tei za nastup na GALA SLAVLJU, častila ih i LUKS poklonom

Stars -

Sofija Milošević dala je navodno 20.000 evra Radi Manojlović i Tei Tairović da joj pevaju na rođendanu! Manekenka je u nedelju uveče u jednom elitnom lokalu u Beogradu proslavila 32. rođendan u društvu supruga Luke Jovića, prijatelja i najbliže rodbine. Za dobar provod angažovala je dve trenutno najpopularnije pevačice koje su atmosferu dovele do usijanja.

Sofija Milošević
foto: Instagram/sofijamilo

Sofija obožava Radine i Teine pesme i energiju, pa je odmah znala koga će od pevačica angažovati da joj zabavlja goste na proslavi. Kada su pristale da pevaju, pitala ih je za cenu, ali one nisu želele da joj naplate.

Međutim, Sofija je poznata kao veliki džek, pa je izdvojila pozamašnu sumu kojom ih je častila, a poklonila im je i haljine iz svoje najnovije kolekcije - príča izvor i dodaje da je supruga fudbalera Luke Jovića, koji igra za Fijorentinu, ostatak novca potrošila na dekoraciju.

- Bila je posvećena svakom detalju i ništa nije prepustila slučaju. Za restoran je izabrala stolnjake i cvetne aranžmane u beloj boji. Tu su bili i pozlaćeni svećnjaci i baloni, bez kojih ne može da se zamisli tako velika proslava. Gostima su od menija bili na raspolaganju razni specijaliteti, od morskih plodova do mesa, kao i najskuplja pića, među kojima i šampanjac.

Na proslavi su, pored Sofije, najveselije bile i njene prijateljice Jelena Karleuša, Milica Pavlović i Jelisaveta Orašanin.

Sofija Milošević
foto: Instagram/sofijamilo

- Verujte, nisu stale! Celo veče su igrale. Najviše su se veselile uz Teine pesme „Hajde", ,,Dubai“, ,,Žao mi je žao" i ,,Plakala bih i bez suza". U jednom trenutku se mikrofona latila i Jelena Karleuša, koja je otpevala ,,Đurđevdan". To se posebno dopalo Jelisaveti Orašanin, koja voli tu pesmu, pa je sve vreme bila na nogama - završava naš izvor. Sofija kaže da se odlično provela na žurci.

- Poslednja dva rodendana sam bila trudna, pa nisam pravila zabave, a pre toga je bila pandemija korona virusa. Zato sam sada prijateljima želela da napravim provod za pamćenje.

00:57

Sofija Milošević napravila gala žurku

- Bilo je magično. Sve sam organizovala za nekoliko dana - od dekoracije, do hrane. Bilo je baš onako kako sam zamislila. Angažovala sam dve pevačice, jer se najbolje provodim uz ženske pesme. Srećna sam što sam uspela da okupim porodicu i prijatelje i što smo se svi odlično proveli - kaže Sofija.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:33

Sofija Milošević se relaksira u Dohi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja