BUCKA JE HARALA ZVEZDAMA GRANDA PRE 16 GODINA, A ONDA JE NESTALA! U međuvremenu smršala 40kg, a EVO ČIME SE SADA BAVI (VIDEO)
Foto: Youtube csreenshot

KURIR TV

BUCKA JE HARALA ZVEZDAMA GRANDA PRE 16 GODINA, A ONDA JE NESTALA! U međuvremenu smršala 40kg, a EVO ČIME SE SADA BAVI (VIDEO)

Stars -

Pre 16 godina, talentovana Slađana Đorđević, poznatija kao Bucka, prijavila se za "Zvezde Granda". Simpatična devojka stigla je i do finala, ali je po završetku takmičenja, na veliko iznenađenje mnogih, prekinula saradnju sa produkcijom Saše Popovića.

Slađana Đorđević Bucka gostovala je u "Pulsu Srbije", kod voditelja Ivana Gajića gde je otkrila da osim što prelepo peva, ima iskustva u različitim sferama života.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Ja imam dosta zanimanja. Prvo ja sam diplomirani etnomuzikolog, ali nisam mogla da nađem posao u prosveti. To je muzička akademija, master studije. Sa tim mogu da budem nastavnik muzičkog. Čak sam stažirala godinu dana u privatnom vrtiću i radila sam sa decom u predškolskom. Prosto deca su sjajan izvor inspiracija. Ja bi stvarno volela da uzmem dnevnik u ruke i radim sa decom, ali sada se postavlja pitanje kako bi mene deca doživela. Ja ulazim u odeljenje, a deca me do juče gledala na televiziji i kao "ej, nastavnice".

02:16

BUCKA JE HARALA ZVEZDAMA GRANDA PRE 16 GODINA, A ONDA JE NESTALA! Smršala čak 40kg i za Kurir TV otkrila čime se sada bavi

- Što se drugom zanimanja tiče, ja sam frizer i 2002. godine sam završila školu za negu lepote, a 2017. godine specijalizaciju za ženskog frizera. Ja sam tako skupljač diploma. Upišem nešto, da se i uči nešto. Ja to radim jer imam puno energje i ako nešto ne radim, meni će mozak da zakržlja. Dakle, ja sam dugi niz godina u tom poslu i radim. Imam svoj salončić i preduzetnica sam -

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja