TANJA SAVIĆ KRIJE DEČKA KAO ZMIJA NOGE! Nakon agonije sa bivšim pronašla mirnu luku, novi momak je obasipa SKUPOCENIM POKLONIMA
Foto: Kurir Televizija

SADA JOJ SVE POTAMAN

TANJA SAVIĆ KRIJE DEČKA KAO ZMIJA NOGE! Nakon agonije sa bivšim pronašla mirnu luku, novi momak je obasipa SKUPOCENIM POKLONIMA

Stars -

Tanja Savić prethodnih godina prošla je kroz agoniju nakon što je njen bivši suprug Dušan Jovančević odveo njihove sinove u Australiju bez njenog znanja. Od tada je krenula njena borba da vrati decu u Srbiju, u čemu je i uspela, a pevačica od tada uživa u životu i vredno radi na sebi i svom izgledu, a našla je i novog dečka kojeg krije od očiju javnosti.

Tanja se uveliko priprema za leto, te redovno trenira, ali, kako sama kaže, nekada ne može da odoli nezdravoj hrani.

Tanja Savić
foto: Printscreen/Instagram

- Volim da treniram. Teško me je naterati, ali kada vidim rezultate, posle me grize savest ako izostanem. To važi i za hranu, uglavnom prekršim ishranu nekim testom, masnom hranom, čokoladicama. Nisam baš striktna u tome - istakla je.

Tanja Savić
foto: ATA images

Na svom Instagram nalogu među pratiocima i dalje nema imena koleginice Ane Nikolić, pa je pevačica sada otkrila da li su i dalje u svađi.

- Ako je praćenje na Instagramu toliko merodavno, onda sam sa mnogima u ratu. Pratim uglavnom neke psihologe i stranice o modi, tako da to nije merodavno. Ne znam da li je ona ljuta na mene, ja sam samo, kao prijatelj, dobronamerno sve pričala - priznala je Savićeva, koja je nedavno pričala da joj je žao Ane, pa od prijatelja sa estrade izdvojila Janu.

Ana Nikolić
foto: PRINTSCREEN PAPARACO LOV

Tanja je otkrila da ima tajnog obožavaoca od kojeg je dobila poklon, a svima je je zapao za oko i skupocen nakit koji je pevačica imala na sebi.

- Ova ogrlica i ove minđuše imaju veliku simboliku i baš su mi važne. Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene i ja njega - rekla je ona i dodala da ne bi volela da se o njenoj ljubavi i emotivnom partneru piše i priča javno.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

09:48

Tanja Savić o nasilju nad ženama, novoj ljubavi i povratku u školu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja