"OVO NIKOM NISAM ISPRIČAO" Najiskreniji intervju Milana Miloševića: Brat nas je PRE SAMOUBISTVA TERAO DA USTAJEMO U 3 SATA NOĆU!
Foto: Damir Dervišagić

sceniranje

"OVO NIKOM NISAM ISPRIČAO" Najiskreniji intervju Milana Miloševića: Brat nas je PRE SAMOUBISTVA TERAO DA USTAJEMO U 3 SATA NOĆU!

Stars -

Novinar i nekadašnji voditelj rijaliti programa Milan Milošević gost je novog izdanja emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji.

U nikad iskrenijoj ispovesti u razgovoru s voditeljkom emisije Ljiljanom Stanišić dotakao se brojnih tema, kako iz privatnog, tako i iz poslovnog života.

Podsećajući se svoje teške životne priče, kad je kao mlađi ostao bez brata koji se ubio, Milan je prvi put ispričao nešto o čemu je dosad ćutao u javnosti.

Naime, njegov brat je za života imao psihičkih problema, zbog čega su trpeli članovi najuže familije.

- Sećam se da nas je, zbog tog sindroma od kog je patio, često budio u 3 noću, pa smo morali da izlazimo iz kuće i odlazimo u polja kukuruza - otkrio je Milan Milošević.

00:12

OVO NIKOM NISAM ISPRIČAO Najiskreniji intervju Milana Miloševića: Brat nas je PRE POGIBIJE TERAO DA USTAJEMO u gluvo doba noći

Kompletan intervju možete pogledati u emisiji Sceniranje, ekskluzivno na Kurir televiziji u nedelju 26. marta od 20 časova.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track