SAŠKA I ĐORĐE ĐOKOVIĆ DOBILI SU SINA, A NJIHOVA PRIČA NIJE POČELA SLAVNO: Nije ga ni pogledala, a on je LUPIO neki auto...
Foto: Zorana Jevtić

ljubavna priča

SAŠKA I ĐORĐE ĐOKOVIĆ DOBILI SU SINA, A NJIHOVA PRIČA NIJE POČELA SLAVNO: Nije ga ni pogledala, a on je LUPIO neki auto...

Stars -

Saška i Đorđe Đoković nedavno je dobio sina Aleksandra, a o njihovoj ljubavnoj priči raspreda se naširoko od dana kad se pročulo da su zajedno.

- Bili smo u gradu, nisam ništa proveravao. Došao sam do nje rekao joj: ''Ćao'', gledala je u telefon, nije me ni pogledala - pričao je Đorđe Đoković jednom prilikom.

- Naš prvi susret nije bio slavan. Posle tri nedelje smo razmenili brojeve, a tek kasnije se videli. Đole se toliko zagledao u mene kada smo šetali da je lupio nogom u neki auto, mislio je da ja to nisam primetila, ali jesam - istakla je Saška tad u emisiji "Amidži šou".

Đorđe Đoković, Venčanje, Saška Veselinov
foto: Kurir/Ljilja Stanišić, Instagram

- Mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao: "Ne mogu više da prenosim te stvari", pošto on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako. Onda je samo rekao: "Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću." I tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj - priznala je Saška pre nekoliko meseci za "Telegraf".

Saška Veselinov, Đorđe Đoković
foto: Zorana Jevtić

- Svakako da radimo zajedno razne stvari po kući, ali pomoć je uvek dobrodošla. Ko kaže da ne voli pomoć, laže, nije normalan. Imam pomoć - rekla je Saška.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:16

Porodica Đoković napravila feštu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track