POZNATI NA AERODROMU BEŽALI OD KAMERA Pevačica NEPREPOZNATLJIVA bez šminke, ona na sebi ima hiljade evra, tek da vidite NJEGA
Foto: Ata Images

Paparaco

POZNATI NA AERODROMU BEŽALI OD KAMERA Pevačica NEPREPOZNATLJIVA bez šminke, ona na sebi ima hiljade evra, tek da vidite NJEGA

Stars -

I ovog vikenda mnogi popularni pevači imali su nastupe širom Evrope. kamere fotoreportera uhvatile su neke na Aerodrom Nikola Tesla, a neke od njih jedva ćete prepoznati, dok su neki sleteli sa hiljadama evra na sebi, kao što je Milica Pavlović.

Milica Pavlović
foto: ATA images

Pevačica Jana Todorović za putovanje je odabrala udobniju varijantu, te je uslikana u braon trenerci i bez šminke. S obzirom na to da je poznata po svom elegantnom stilu, ovo je bio nesvakidašnji prizor.

Jana Todorović
foto: Printscreen

Njena koleginica Barbara Bobak nosila je crne helanke uvučene u fluorescentno žute čarape, dok je Tea Tairović bila našminkana i sređena od glave do pete.

1 / 22 Foto: Ata Images

Pored njih, sa nastupa u Srbiju vratitli su se i Aca Pejović, Aca Lukas, Nući, Danijel Alibabić, Mirza Selimović i Peđa Jovanović. Lukas čim je sleteo u Beograd i izašao iz zgrade, tražio je da zapali cigaretu.

kurir.rs/blic

00:02

Teodora na utakmici Partizana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track