DARA BUBAMARA PONOVO SVIRA FRULU! Pred nastup dobila poklon iznenađenja, pa oduševila HIT REAKCIJOM!
Foto: Printscreen

URNEBESNO

DARA BUBAMARA PONOVO SVIRA FRULU! Pred nastup dobila poklon iznenađenja, pa oduševila HIT REAKCIJOM!

Stars -

Dara Bubamara nastupila je u jednom prestončikom klubu, gde je napravila ludu žurku i dobar provod.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

Dok je govorila o tome da li planira da započne modni biznis, gazda ovog prestoničkog kluba joj je poklonio frulu, čemu se ona obradovala.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

Podsetimo, Darin snimak kako svira frulu tokom emisije "Amidži šou" postao je viralan na društvenim mrežama.

- Moram da kažem da je vlasnik ovog kluba moj jako dobar prijatelj, koji mi je non-stop slao kako sam svirala frulu u "Amidži šouu" i govorio da sam kralj i Bog i večeras mi je poklonio ovo, pa je ne mogu da verujem - nasmejala se Dara, te je ponovo kao i u emisiji, zasvirala frulu.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

Njena obrada numere "Mami mami" nedavno se našla na visokoj poziciji u trending listi na Jutjubu, te je otkrila šta joj kaže njen sin na ovu pesmu, koja je izašla kada se on rodio.

- Ja sam presrećna, tada sam sina rodila, a on mi sada kaže: "Mama, top je pesma, svi kao vole", tako da sam presrećna - rekla je Dara.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

Neretko poznate ličnosti budu meta, što na loš, što na dobar način, svojih fanova, koji željno iščekuju da ih vide i upoznaju, te je tako Dara otkrila situaciju sa jednim od njih s početka karijere.

- Nešto što je bilo intresantno, tek sam počinjala, mislim da je bila "Košava sa Dunava", još nisam imala svoj stan, živela sam sa mamom i tatom. Neki dečko je stalno dolazio ispred mog stana, međutim, on je meni poslao u pošti, paket gde je bio vokmen i kaseta, gde je on rekao: "Nisam mislio ništa loše, samo sam hteo da te upoznam, ja te obožavam" - rekla je Dara.

Dara Bubamara
foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:12

Dara Bubamara kao barbika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track