POČELO JE SNIMANJE FILMA O LEGENDARNOM DŽEJU RAMADANOVSKOM! Evo ko tumači glavnu ulogu, a u pitanju je poznati DENSER!
Foto: Damir Dervišagić

FILM "NEDELJA"

POČELO JE SNIMANJE FILMA O LEGENDARNOM DŽEJU RAMADANOVSKOM! Evo ko tumači glavnu ulogu, a u pitanju je poznati DENSER!

Stars -

Film o pokojnom pevaču, Džeju Ramadanovskom, počeo je da se snima pre dve nedelje, a denser, koji će ga glumiti u jednom periodu njegovog života, odlično se snašao na snimanju.

Džej Ramadanovski
foto: Damir Dervišagić

Kako Kurir saznaje od dobro obaveštenog izvora bliskom produkciji, jednu od glavnih uloga u ovom dugoočekivanom ostvarenju dobio je Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje popularne dens grupe Bit strit.

Husa, Bg Noću

S obzirom da će u filmu biti prikazani skoro svi bitniji trenuci Džejovog života - od pevačevog detinjstva i odrastanja u domu za nezbrinutu decu, ali i njegovog puta ka slavi, Husa će igrati Džeja u jednom periodu njegovog života.

Pored densera, kao drugi potencijalni glumci, pominjali su se i nepoznati romski dečak, koji je izabran na kastingu, a koji će glumiti pokojnog pevača u periodu rane mladosti.

Husein Alijević, Husein Alijević Husa, Džej Ramadanovski
foto: Damir Dervišagić

Naš izvor tvrdi da su svi oduševljeni Husom i da se on u potpunosti transformisao u lik folk legende sa Dorćola iz periodu u kojem tumači njegov lik.

- Film se snima već dve nedelje. Zbog uloge Husa je smršao 16 kilograma. Sjajno se snašao kao glumac. Svi na setu su oduševljeni kako se uživeo u ulogu pokojne legende. Ekipa smatra da je napravljen pravi izbor. Ono što je najzanimljivije je da Husa i fizički jako podseća na Džeja. Još se sve drži u tajnosti, pa i izbor glumaca, kako bi efekat iznenađenja bio što veći - ispričao nam je izvor.

Džej Ramadanovski, Marija Ramadanovski
foto: Dragana Udovičić, Printscreen/Pink TV

Prema našim daljim saznanjima, ni Džejeva porodica za sada nema informacije o tome ko će glumiti pokojnog pevača i detaljima filma.

Oni tek treba da odu na sastanak sa produkcijom, koja će im saopštiti sve pojedinosti u vezi ovog ostvarenja, koji će sasvim sigurno, biti veliki bioskopski hit.

Džej Ramadanovski
foto: Damir Dervišagić

Pozvali smo reditelja filma Miloša Radunovića koji nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje naša saznanja, već nam je kratko poručio da nema komentar.

Džejova dugogodišnja menadžerka Andrijana Tomanić nam je rekla da o filmu ne zna ništa, pa nas je uputila na pevačevu mlađu ćerku Mariju Ramadanovski, čiji je broj telefona bio nedostupan, a isti je slučaj bio i sa Husom.

Podsetimo, radni naziv autobiografskog filma je "Nedelja", po istoimenom Džejovom hitu. Ramadanovski je iznenada preminuo 6. decembra 2020. godine, a vest o njegovoj smrti potresla je celu Srbiju i region.

Kurir.rs

Bonus video:

02:04

SRCE ĆE VAM PUĆI: U čast preminulom Džeju Dorćolom se ore njegove ČUVENE PESME! Nećete moći da zaustavite SUZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track