"BIO JE JEDAN DEKA PRODUCENT KOJI MI JE NUDIO VEČERU" Nataša Aksentijević odala dugo čuvanu tajnu i priznala: Bila sam ljubavnica!
Foto: Printscreen/Instagram

iskrena do koske

"BIO JE JEDAN DEKA PRODUCENT KOJI MI JE NUDIO VEČERU" Nataša Aksentijević odala dugo čuvanu tajnu i priznala: Bila sam ljubavnica!

Stars -

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević osvojila je široki auditorijum u emisiji "DNK", gde je zasmejavala sve specifičnim humorom i načinom komunikacije.

Nataša Aksentijević
foto: Printscreen/Instagram

Nataša je neko ko nema dlake na jeziku, a zbog svoje kilaže često je bila na meti kritika. Zbog viša kilograma trpela je turturu jer radi na televiziji, te je nedavno uspela da skine 20 kilograma.

Ona je jednom prilikom šokirala sve kada je priznala da je u mladosti bila ljubavnica.

Nataša Aksentijević
foto: Kurir televizija

- Bila sam ljubavnica, neću reći ko je. Čovek je imao ženu i decu. Ja sam tad bila mlada i zgodna i voleli su svi da im budem ljubavnica - rekla je Nataša DNK jednom prilikom.

Nataša Aksentijević, Nataša DNK
foto: Printscreen/K1 TV

- Ja ne volim starije muškarce, uvek su me zanimali moji vršnjaci i mlađi muškarci. Ja kad kažem stariji mislim na odnos deda i devojka. Bio je jedan deka producent koji mi je rekao "Mogli smo da odemo na večeru", ja sam mu rekla da ne večeravam. Posle mene su dolazile devojke koje su dobijale uloge, shvatila sam da su one "večeravale" - ispričala je Nataša.

Inače, Nataša u mladosti nije izgledala mnogo drugačije, ali je imala manje kilograma i drugačiju frizuru.

Nataša Aksentijević
foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:36

Nataša Aksentijević posle 7 godina progovorila o UBISTVU posle emisije koju je vodila OTKRILA ŠTA SE DESILO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track