"GLUMCI SU PRAVI BOEMI I DAJU DOBAR BAKŠIŠ!" Pevačica prisustvovala otvaranju kabarea Vuka Kostića, a EVO ŠTA JE NA TO REKLA
Foto: Printscreen/Instagram

KURIR TV

"GLUMCI SU PRAVI BOEMI I DAJU DOBAR BAKŠIŠ!" Pevačica prisustvovala otvaranju kabarea Vuka Kostića, a EVO ŠTA JE NA TO REKLA

Stars -

Nedavno je otvoren novi kabare klub u našoj prestonici, a njegov osnivač je poznati glumac Vuk Kostić.

Mnoge poznate ličnosti došle su na ovo otvaranje, među njima je bila i pevačica Sandra Rešić koja je ekipi Kurir televizije otkrila kakvi su glumci, ali i da li je istina da su pravi boemi.

- Dok sam radila nastup glumcima, a posebno Vuku Kostiću, to je bilo onako boemski. Svi sedimo i naručujemo starogradske pesme i tu je neka najopuštenija atmosfera. Nije ni klubska, ni kafanska varijanta, već boemska. Glumci jesu boemi. Današnji klinci ne znaju šta ta reč znači, već misle da boem znači alkos - rekla je pevačica.

VIDEO

Ona je takođe otkrila da glumci i te kako umeju da daju dobar bakšiš.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track