ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD OVE CIFRE! Pevač uz pomoć legende zaradio ogromne pare: To mi je prvi ozbiljniji honorar (VIDEO)
Foto: Shutterstock, Kurir Televizija

kurir tv

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD OVE CIFRE! Pevač uz pomoć legende zaradio ogromne pare: To mi je prvi ozbiljniji honorar (VIDEO)

Stars -

Dragan Pantić Smederevac pričao je o svom prvom ozbiljnijem honoraru.

U tome mu je pomogao legendarni Bora Spužić Kvaka, kome je bio potreban pevač za jednu priliku, a u tome mu je pomogao upravo Pantić.

Gostujući u emisiji "Puls Srbije", kod Ivana Gajića, pevač je obelodanio kako je sve to izgledalo, ali je i spomenuo cifru koja je i te kako fascinantna.

- Počeo sam da pevam za pare još 1968. godine, a 20 godina sam bio kao neki dečko za koga se smatralo da dobro peva. Potom sam 1988. godine počeo da snimam i predstavio PGP, tada najeminentniju izdavačku kuću. Pevao sam "Teško nama bez nas dvoje" - započeo je Pantić, pa se osvrnuo na priču kada je sa Kvakom zaradio, kako on kaže, prvi ozbiljni honorar:

01:27

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD OVE CIFRE! Pevač uz pomoć legende zaradio ogromne pare: To mi je prvi ozbiljniji honorar

- Tada sam bio u Jezdimir Lović, trgovačkoj školi, a u tri sata je bio susret u Domu sindikata. Kvaka je radio u pivnici, tamo se zadržao i skroz je promukao i tražio je nekog da mu pomogne, a pokojni Boki Milošević je upravo mene preporučio rekavši mu da umem da pevam. Tada sam, prvi put, zaradio 140.000 dinara. To je neki ozbiljniji novac, s obzirom na to da sam 20.000 plaćao kiriju za mesec dana. To su bile velike pare u to vreme.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track