Najnovije vesti

"IMAM KRIV NOS I MALE GRUDI, ALI SAM RIBETINA" Milenu Ćeranić prozivali za izgled, a ona im ovako ZAPUŠILA USTA
Foto: Promo

jedna stvar je razluikuje od koleginica

"IMAM KRIV NOS I MALE GRUDI, ALI SAM RIBETINA" Milenu Ćeranić prozivali za izgled, a ona im ovako ZAPUŠILA USTA

Stars

Milena Ćeranić je okrila da su joj mnogi savetovali da operiše nos, nije želela da podlegne trendovima, jer kako kaže, zadovoljna je svojim izgledom i ništa na sebi ne bi menjala.

Pevačica se posle duže pauze vratila na estradu, ali odbija da podlegne trendu i da se operiše kao većina njenih koleginica.

Milena Ćeranić
foto: Promo/Marko Arsić

- Ništa na sebi nisam radila iako su me prozivali da treba da operišem nos, jer je kriv. Htela sam da stavim silikone u grudi dok sam bila džez balerina, to je bilo pre mnogo godina. Bila sam očajna što moje drugarice imaju grudi, a ja ne... Međutim, postala sam zadovoljna sobom i nikad ne bih stavila silikone! Sve moje koleginice znaju da sam protiv toga. Ja sam i ovako ozbiljno dobra ribetina i silikoni mi nisu potrebni! - kaže Milena.

- Ništa na sebi nisam radila! Zadovoljna sam sobom i nikad ne bih stavila silikone - rekla je ona.

Milena Ćeranić
foto: Printscreen/Premijera

Iako je zadovoljna telom, pevačica ga retko pokazuje i ne skida se na nastupima kao neke njene koleginice:

- Nisam gradila karijeru na atributima, volim da nosim odela i farmerke, a kada obučem kratku haljinu, pazim da mi se nešto ne vidi... Ne volim golotinju, nikad se nisam tako slikala i takve fotke slala muškarcima. Stidljiva sam, intimne stvari treba da se dešavaju u četiri oka. Nudili su mi svojevremeno i da se fotografišem gola za novine, naravno da sam odbila!

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

06:00

MILICA PAVLOVIĆ I MILENA ĆERANIĆ U BARU: Pevačice, voditelji i INFLUENSERI spremni za NAJSPEKTAKULARNIJI RIJALITI U REGIONU!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja