MNOGI NISU ZNALI OVE DETALJE O NATAŠI BEKVALAC! Danas je jedna od poznatijih pevačica, a OVAJ SAN joj se nikad nije ostvario
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Youtube/Just Avangard, Ilustracija

to joj je veoma teško palo

MNOGI NISU ZNALI OVE DETALJE O NATAŠI BEKVALAC! Danas je jedna od poznatijih pevačica, a OVAJ SAN joj se nikad nije ostvario

Stars -

Iako mnogi misle da znaju sve o Nataši Bekvalac, iznenadiće vas podatak da je pevačica pokušala da se upiše na Fakultet dramskih umetnosti, ali je odbijena, što joj je veoma teško palo.

Novosadska barbika je danas jedna od zastupljenih izvođača na Balkanu, a za njen nastup se uvek traži karta više. Međutim, malo ko zna da joj je san bio da postane glumica.

divan, Nataša Bekvalac, natasa bekvalac
foto: Damir Dervišagić

- I mama i tata su bili strogi. Moja porodica je konzervativna i ograničavala me je dosta kada je reč o mom temperamentu i prirodi, ali to je porodica koja svoje osnove zasniva na ljubavi. A ni ja nisam mogla da se zaustavim u mojim željama, jer je muzika tinjala iza mene. Međutim, pre nego što sam počela da pevam, pokušala sam da studiram glumu. Ali sam na klasi Petra Banićevića odbijena u drugom krugu - otkrila je pevačica jednom prilikom.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen

- Saopštila sam roditeljima da hoću da snimim svoju prvu numeru. Nisu se preterano obradovali, jer za njih muzika nije zanimanje. Smatrali su da treba da se bavim ozbiljnijim, gde imam posao od 8 do 16 časova. Kada su videli da ne odustajem od ideje da budem pevačica, počeli su da se bave mnome na pravi način. Nastupala sam na festivalu i od tog dana muzika postaje moj život - rekla je slavna pevačica.

Kurir.rs

Bonus video:

00:43

Nataša Bekvalac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track