"U KAFANI NARUČUJEM PESME MOG OCA, ALI JEDNU POGOTOVO!" Nikola Rokvić otkrio kakvu vrstu muzike voli da čuje ZA SVOJU DUŠU
Foto: Kurir teleivizija

KURIR TV

"U KAFANI NARUČUJEM PESME MOG OCA, ALI JEDNU POGOTOVO!" Nikola Rokvić otkrio kakvu vrstu muzike voli da čuje ZA SVOJU DUŠU

Stars -

Pevač Nikola Rokvić nedavno je postao otac po treći put, kada je njegova supruga Bojana Barović rodila ćerku Angelinu.

Rođenje malene Angeline u januaru ove godine ispunilo je srca roditelja, a Rokvić je u intervjuu otkrio kako mu je zaista.

- Angelina je već 2 meseca napunila i divno je kada vam dođe novi život u kuću. Nekada kada je teško, kada nosiš to dete i uspavljuješ ga, ta ljubav prevaziđe te neke sitne teškoće.

01:29

U KAFANI NARUČUJEM PESME MOG OCA, ALI JEDNU POGOTOVO! Nikola Rokvić otkrio kakvu vrstu pesama voli da čuje ZA SVOJU DUŠU

S ozbirom na to da svuda nastupa i peva sve muzičke žanrove, Nikola je otkrio koju pesmu voli da poruči u kafani "za svoju dušu".

- Zavisi od perioda, od vremena, od toga kako se osećam... To su uglavnom neke starogradske pesme, pesme koje su za sva vremena. Tu su i pesme mog oca Marinka Rokvića, možda "Polomio vetar grane", pesme Šabana Šaulića i neke sevdalinke - zaključio je pevač.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track