KO SU MAJKE VANBRAČNIH SINOVA PREDRAGA ŽIVKOVIĆA TOZOVCA: Starijeg dobio s pevačicom, mlađeg s BANKARKOM, a voleo je i ovu MISICU
Foto: Dragana Udovičić

KO SU MAJKE VANBRAČNIH SINOVA PREDRAGA ŽIVKOVIĆA TOZOVCA: Starijeg dobio s pevačicom, mlađeg s BANKARKOM, a voleo je i ovu MISICU

Stars -

Predrag Živković Tozovac, kome će dvogodišnji pomen biti održan 6. aprila, imao je dva vanbračna sina, jednog sa lepom pevačicom, a drugog naslednika sa bankarkom.

Tozovac je u mladosti bio omiljen među ženama, ali nije voleo da govori o svojim vezama i ženama, a sa Emilijom Mimom, s kojom je bio u ljubavi 40 godina, venčao se tek u 84 godini!

- Mima je moja prava ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. Ljubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest. Mi smo u najlepšoj fazi jer smo postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog. Ljubav nema veze s godinama - pričao je Tozovac o svojoj supruzi za Hello, i otkrio da je to bila ljubav na prvi pogled.

Predrag Živković Tozovac
foto: Printscreen

Pevač nije voleo da priča o privatnom životu, ali je jednom potvrdio da je otac.

- Imam dva vanbračna sina, ali to nije za novine. To je moja privatna stvar. Neka su oni živi i zdravi, ali moji sinovi su stvoreni slučajno. Jedan živi u Americi i on već ima sina Marka. Kamo sreće da imam sad sto Srba kojima sam otac. Bio bih najsrećniji čovek na svetu - rekao je pevač jednom prilikom za Kurir.

- Ne znam o prvoj ženi ništa, živi sa porodicom u Americi. Bio sam veoma mlad, tada sam imao svega dvadeset godina i bio sam na početku karijere. Međutim, rastali smo se posle nekoliko godina, danas nemam kontakt sa njom - rekao je Tozovac za Blic.

Predrag Živković Tozovac
foto: Ana Paunković

Sa starijim sinom Tozovac nije bio u kontaktu dugo, a dobio ga je sa jednom “mnogo lepom pevačicom, koju su svi jurili”. Jedna Živkovićeva koleginica, kako su preneli mediji, imala je priliku da sretne njegovog naslednika u Americi. Tada je rekla Tozovcu da je iznenađena da otac i sin mogu da imaju identičnu boju glasa.

Predrag Živković Tozovac
foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

Predrag je drugog sina dobio sa jednom bankarkom, te da je preslikan otac. Tozovac je hteo da uradi i DNK analizu ka Međutim, oni su se viđali, ali su im odnosi zahladneli nakon što je Tozovac saznao da njegov naslednik nije diplomirao kao što mu je prethodno rekao. To je pevača mnogo povredilo.

Pored zakonite supruge Mime, Tozovac je pa jedina romansa o kojoj je progovorio je ona koju je imao sa Biljanom Ristić.

Pink, Otkaz, Biljana Ristić

- Smem da pomenem samo Biljanu Ristić, koja je sjajan pevač i imitator i za koju znam da se neće naljutiti, jer je s ljubavlju pominjem. Divna je to ljubav bila. Baš kao i s Mirjanom, ženom kojoj sam posvetio pesmu - pričao je pevač,

Podeljena pevačeva imovina

Emilija u nasledstvo dobila kuću na Voždovcu, u kojoj je živela s pevačem do njegove smrti 2021, a jedan stan je pripao sinu Svetozaru. Naš sagovornik navodi da je drugi sin, koji živi u Americi, takođe dobio deo nasledstva, ali nije siguran šta i koliko. Navodno, postoji priča da je njemu pripao drugi stan, koji je on ubrzo prodao.

Novac s bankovskog računa, na kojem je bilo više stotina hiljada evra, podeljen je na jednake delove. Jedino što nije bilo predmet rasprave na sudu jesu vrlo vredne umetničke slike koje su pronađene u pevačevoj kući. Njegovi sinovi su tražili da se i to podeli, ali je Emilija rekla da su slike njene.

kurir.rs

Bonus video:

04:23

TOZOVAC JE BIO SRPSKI FRENK SINATRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja