"DOBRI PEVAČI NE MOGU DA IZRONE OD POPLAVE MUZIKE NISKOG KVALITETA!" Vlado Georgijev otkrio šta mu NAJVIŠE NEDOSTAJE
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"DOBRI PEVAČI NE MOGU DA IZRONE OD POPLAVE MUZIKE NISKOG KVALITETA!" Vlado Georgijev otkrio šta mu NAJVIŠE NEDOSTAJE

Stars -

Kantautor i pevač Vlado Georgijev izjavio je da se uželeo medija i šou-biznisa, ali da to ne znači da će se baviti time po svaku cenu.

- Nedostaje mi šou-biznis i ono čime sam se ranije bavio. Šoubiz je nešto čime sam se ranije bavio da bi živeo od toga, ali ne po svaku cenu - rekao je pevač.

Takođe je izrazio mišljenje o novim muzičkim pravcima, rekavši da ima dobrih mladih bendova koji stvarno pevaju i sviraju odlično, ali ne mogu da izroniti od poplave trepa i muzike niskog kvaliteta.

- Pesme se prave da bi se vrtele mesec dana. Mislim ne kažem ništa, ima tu i simpatičnih klinaca. Ima dobrih bendova koji su mladi, ali koji ne mogu da izađu na površinu i koji stvarno pevaju i sviraju odlično. Ali ne mogu da izrone od poplave trepa i muzike niskog kvaliteta - rekao je pevač.

01:52

DOBRI PEVAČI NE MOGU DA IZRONE OD POPLAVE MUZIKE NISKOG KVALITETA! Vlado Georgijev otkrio šta mu NAJVIŠE NEDOSTAJE

Kada je reč o tome da li bi pomogao nekom mlađem kolegi da napiše pesmu, Georgijev je rekao da bi rado pomogao svakome ko ima smisla i talenta, ali da je trenutno zauzet.

- Jesu naravno i svakako bi pomogao svakome ko ima smisla i ko je talentovan. Ali sam trenutno malo zauzet i trenutno radim neke svoje stvari. Mada eto biću gost "Buč Kesediju" na Tašmajdanu 3. jula. Na primer oni su odličan jedan mladi bend i jako mi se dopada to što rade. Takođe jako vole moju muziku, pozvali su me i ja ću se rado odazvati - rekao je pevač.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track