KAKVA PROMENA VIKI MILJKOVIĆ! SADA PEVA PESME NUĆIJA I RASTE: To je vreme u kom živimo, tu muziku sluša i moj sin (VIDEO)
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

KURIR TV

KAKVA PROMENA VIKI MILJKOVIĆ! SADA PEVA PESME NUĆIJA I RASTE: To je vreme u kom živimo, tu muziku sluša i moj sin (VIDEO)

Stars -

Viki Miljković je poznata kao jedna od najuglednijih i najcenjenijih zvezda na estradi, koja je poznata po besprekornoj karijeri i životu. U intervjuu za Kurir, otkrila je da se ne boji promena.

02:40

KAKVA PROMENA VIKI MILJKOVIĆ! SADA PEVA PESME NUĆIJA I RASTE: To je vreme u kom živimo, tu muziku sluša i moj sin

- Pevala sam Nućijevu pesmu. Ja obožavam i Nućija, Vojaža, Teodoru Džehverović i Zeru. Moramo da budemo u skladu sa ovim vremenom. Moramo da se modernizujemo, ali da to radimo na pravi način i da to bude dobro. Onda mu ja pravim društvo usvemu tome, a inače volim da pevam i pesme Sanje Vučić i Raste. To je vreme u kome živimo i tu muziku sluša i moj sin - rekla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track