02:51

Izjava Goce Tržan

iskrena do koske

GOCU TRŽAN RAZAPELI NA MREŽAMA, A ONA NE MARI MNOGO ZA TO! Pevačica brutalna: Previše sam matora da bih pazila na tuđa osećanja

Stars -

Na crvenom tepihu u Belom dvoru na humanitarnoj akciji našle su se mnoge estradne ličnosti, a među njima i pevačica Goca Tržan koja kaže za sebe da je previše stara da bi pazila na tuđe emocije.

Goca ističe da je na društvenim mrežama dobijala razne komentare, ali se trudi da se ne obazire na kritike.

humanitarno veče, Vivarte
foto: Nemanja Nikolić

- Na Tviteru se sve vadi iz konteksta, niko ne želi da čuje, pročita i vidi šta je zaista rečeno. Nedavno mi je jedan mamlaz napisao poruku na Instagramu, iz ovog isečka sam ja zaključio. Sam je rekao u prvoj rečenici, "ja sam zaključio", ne baš pametan zaključak. Na kraju krajeva, previše sam matora da bih pazila na tuđa osećanja i emocije, to je vaša stvar - poručula je pevačica.

humanitarno veče, Vivarte
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, pevačica Goca Tržan sve je iznenadila kada je pred kamerama u usta poljubila 11 godina mlađeg glumca, tada se našla u centru skandala i žestokih osuda zbog izjava, ali po svemu sudeći ona ne mari mnogo za zlurade komentare.

Ceo video poslušajte u prilogu iznad.

Kurir.rs

Bonus video:

01:27

NE LAŽEM KADA JE U PITANJU ESTETSKA HIRURGIJA! Goca Tržan otkrila: I druge žene sa estrade se PECKAJU, radila sam KOREKCIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track