02:14

Izjava Aleksandra Sofronijevića

sve mu je potaman

SOFRA CVETA OD LJUBAVI! Nakon raskida zaljubljen do ušiju, a dotakao se i Prije: Evo u kakvom je odnosu sa Breninom snajkom

Stars -

Na crvenom tepihu u Belom dvoru na humanitarnoj akciji našle su se mnoge estradne ličnosti, a među njima i poznati harmonikaš Aca Sofronijević koji je otkrio detalje ljubavne veze.

Sofronijević je istakao da ima devojku sa kojom je bio na odmoru, pa je otkrio da planira da ode na put u Švajcarsku i da se uspešno brani od devojaka koje mu prilaze.

humanitarno veče, Vivarte
foto: Nemanja Nikolić

- Imam devojku, skoro smo došli sa odmora. Prilaze mi devojke, ali ja im jasno stavim do znanja da sam zauzet i uspešno se branim od njih. Meni je lepo, uživam, prvi deo odmora bili smo u Americi zajedno, a sada planiram da idem sam u Švajcarsku na skijanje. Srećan sam - rekao je Aca pa otkrio u kakvim je sada odnosima sa Aleksandrom Prijovi:

- Nisam stigao da odgledam spot Aleksandre, ali verujem da je odličan kao svaki, jer je ona veliki profesionalac. Ostali smo u dobrim odnosima, ne delim joj savete, jer ona svoj posao radi super - zaključio je on.

humanitarno veče, Vivarte
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Aleksandar je u vezi već nekoliko meseci sa izvesnom doktorkom koja ima sličan temperament i ljudskost u sebi kao i njen poznati dečko, što ih je najviše i zbližilo.

Inače, Sofronijević je o raskidu sa voditeljkom Sanjom pričao ovako:

- Bilo nam je lepo, živeli smo fino. Jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo i odlučili smo da se raziđemo. Sanji želim svu sreću u životu. Mi smo ostali u korektnim odnosima, mislim da tako i treba da bude jer smo oboje zreli i ostvareni ljudi - kazao je Aca.

Šta je još poznati harmonikaš imao da kaže možete poslušati u prilogu iznad.

Kurir.rs

Bonus video:

04:51

IVICA DAČIĆ SVAKI PUT SVE BOLJE PEVA, NEKA SAMO TAKO NASTAVI: Poznati harmonikaš ocenio vokalne sposobnosti predsednika Skupštine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track