"MISLIO SAM DA SAŠA POPOVIĆ MALTRETIRA LJUDE!" Darko Filipović prokomentarisao prvu sezonu ZG, a onda otkrio ŠTA DANAS RADI
Foto: Kurir Televizija, Nemanja Nikolić

KURIR TV

"MISLIO SAM DA SAŠA POPOVIĆ MALTRETIRA LJUDE!" Darko Filipović prokomentarisao prvu sezonu ZG, a onda otkrio ŠTA DANAS RADI

Stars -

Darko Filipović je pevač koji se proslavio u prvoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda, gde je osvojio četvrto mesto. Mada iako je u kratkom vremenu postigao zapažen uspeh, njegova karijera je usledila drugačiji put i povukao se sa scene vrlo brzo nakon toga.

U prvoj sezoni Zvezde Granda je privukao pažnju svojom emotivnom vezom sa koleginicom Tanjom Savić, koja je takođe učestvovala u ovom takmičenju. Najveći hit u njegovoj karijeri je pesma "Ona, ona", a do sada je izdao samo dva studijska albuma. Unatoč tome, njegov prvi album "Trebaš mi" je dobro prošao kod publike. Darko se 2016. godine oženio devojkom Jasnom, sa kojom ima dvoje dece.

Pevač je u intrevjuu za Kurir otkrio šta je mislio o direktoru Grand Produkcije Saši Popoviću u toku prve sezone "Zvezde Granda".

02:10

MISLIO SAM DA SAŠA POPOVIĆ MALTRETIRA LJUDE! Darko Filipović prokomentarisao prvu sezonu ZG, a onda otkrio ŠTA DANAS RADI

- Sašu Popovića sam upoznao 2003. godine. Pre toga sam imao mišljenje o njemu da je jako strog i da maltretira. Međutim, kada sam ga zaista upoznao shvatio sam da je on sasvim običan čovek i jedan domaćin. On se prema šestorki odnosno prvoj ekipi Zvezde Granda postavio kao otac - rekao je pevač i potom otkrio kako danas provodi svoj život:

- Radim često i gledam da sam što više sa porodicom i detetom. Ne želim da propuštam njenu mladost i želim da to proživim kao otac.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja