BARBARA BOBAK ŠOKIRALA: KADA POPIJEM, OKREĆEM SE SAMO ZA LEPIM DEVOJKAMA! Ceo život pravim pogrešne odluke sa njima (VIDEO)
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

BARBARA BOBAK ŠOKIRALA: KADA POPIJEM, OKREĆEM SE SAMO ZA LEPIM DEVOJKAMA! Ceo život pravim pogrešne odluke sa njima (VIDEO)

Stars -

Pevačica Barbara Bobak okupila je veliki deo estrade povodom promocije nove pesme pod nazivom "Pogrešni".

Iako je imala brojne nastupe i snimljene pesme, pevačica je priznala da je imala tremu zbog promocije.

- Toliko nastupa, toliko pesama, a nula promocija. Sve što je prvi put mora malo da se ima trema. Ne kažem da je imam puno, ali je imam malo jer želim da sve super prođe.

01:54

ŠOK! KADA POPIJEM OKREĆEM SE ZA LEPIM DEVOJKAMA, NE MUŠKARCIMA! Barbara Bobar otkrila: Ceo život pravim pogrešne odluke sa NJIMA

Pevačica je otkrila ko je tto bio pogrešan u njenom životu i da li je pesma nekome posvećena. Na pitanje zašto je donosila pogrešne odluke u životu pevačica je rekla.

- Apsolutno svi koji nisu više u mom životu su pogrešni. Nisam ja pisala pesmu. Mada ceo život pravim pogrešne odluke sa prijateljima, momcima, devojkama... šalim se. Odma su me stavili u koš kako sam ja gej, nisam. Ali sam rekla da u nekim situacijama kada popijem pre ću se okrenuti za lepom devojkom nego lepim muškarcem. Da li to znači ili ne znači ne znam - rekla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track