FUTA PROGOVORIO O GUBITKU SINOVA I SUPRUGE: Gledam porodične fotografije! Ovo kaže o filmu o Džeju: PROBUDILE SU MI SE USPOMENE
Foto: Stefan Stojanović MONDO

teško se nosi s bolom

FUTA PROGOVORIO O GUBITKU SINOVA I SUPRUGE: Gledam porodične fotografije! Ovo kaže o filmu o Džeju: PROBUDILE SU MI SE USPOMENE

Stars -

Film o životu pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog počeo je da se snima pre tri nedelje, a deo ovog projekta biće i proslavljeni kompozitor i producent Aleksandar Futa Radulović.

On je to nedavno potvrdio za Kurir kada je rekao da je dao dozvolu za korišćenje pesama koje je pisao zajedno sa pokojnom suprugom Marinom Tucaković za legendarnog Dorćolca.

Milan Radulović Laća, Futa Radulović
foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković, Michael DeFreitas / robertharding / Profimedia

Futa, koji je doživeo veliku porodičnu tragediju, preminula su mu oba sina Miloš 2008. godine i Milan Laća Radulović prošle godine, kao i supruga Marina 2019. godine, inače ne radi muziku za filmove, ali ovoga puta je napravio izuzetak jer se radi o njegovom velikom porodičnom prijatelju.

On sada u razgovoru s medijima ističe da je još jedan od razloga što je pristao da pomogne u muzici za ovo ostvarenje i scenario koji mu se dopao.

Aleksandar Futa Radulović, Marina Tucaković, Džej Ramadanovski
foto: Ana Paunković, Marina Lopičić, Damir Dervišagić

- Priča je da idu neke naše pesme u tom filmu, a ja ću tu malo da pomognem. Dao sam saglasnost za autorska prava, to nije problem, a usput ako bude trebalo nešto mogu da pomognem, pošto je priča odlična. Scenario mi se jako dopao, zbog toga sam pristao na saradnju. Inače, ne radim ja to za filmove, ali ovo mi se dopalo, pa ću da se priključim i da doradim neku pesmu ako treba - priznao je Futa.

Činjenica je da su upravo Futa i Marina Tucaković zaslužni za karijeru legendarnog pevača, a Radulović ne sumnja da bi njegova pokojna supruga sa žarom radila na ovakvom projektu, da je živa.

- Marina i ja smo dosta radili sa Džejem, to jeste deo te priče i naravno da mi je scenario probudio uspomene. Njoj bi bilo posebno drago da sarađuje i na ovom novom projektu... Nažalost, to je nemoguće - rekao je Aleksandar. Iako mnogi misle da je od muzike i estrade odustao zbog nedaća koje mu je život priredio, Futa se ne da i ističe da je i dalje u tom poslu, te da nema potrebe da mu bilo ko pomaže.

Marina Tucaković, Milan Laća Radulović, Sahrana, Danijel Pavlović
foto: Stefan Stojanović Mondo, Dragana Udovičić, Ana Paunković, Nemanja Nikolić

Vredno sprema nove projekte, međutim, smatra da još uvek nije vreme za aktivan rad.

- I dalje sam ja u tom poslu. Nema razloga da mi bilo ko pomaže. Imam ja svašta spremno, međutim, nisam se još aktivirao. Nisam spreman za rad, ali kada bude vreme videćemo... Još nije vreme za to - priznaje kompozitor.

O privatnom životu nije želeo da detaljiše, ali priznaje da sa setom često gleda porodične fotografije koje izazivaju rolerkoster emocija.

- Ne bih dužio priču o privatnim varijantama, podrazumeva se da gledam porodične fotografije u ovakvoj situaciji... Kao i svaki drugi čovek - zaključio je Futa.

Kurir.rs/ 24sedam

Bonus video:

01:00:37

REALNA PRIČA - MILAN LAĆA RADULOVIĆ - IN MEMORIAM - 20.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track