HUSO ĆE TUMAČITI DŽEJA U FILMU: A naša VELIKA ZVEZDA igraće veliku Marinu Tucaković
Foto: Damir Dervišagić

Film Nedelja

HUSO ĆE TUMAČITI DŽEJA U FILMU: A naša VELIKA ZVEZDA igraće veliku Marinu Tucaković

Stars -

Miodrag Mića Sovtić, biznismen i muž poznate glumice, bio je nerazdvojan s Ramadanovskim još od 70-ih godina prošlog veka, pa samim tim ona poznaje pevačev lik i delo više nego iko drugi

Iako se film „Nedelja“ inspirisan likom i delom jednog od naših najboljih pevača Džeja Ramadanovskog uveliko snima, producenti u najvećoj tajnosti drže lokaciju, scenario i glumačku postavu.

Konferencija, beležnica profesora Miškovića, Anica Dobra
foto: Petar Aleksić

Jedna od glavnih uloga video-ostvarenja koje bi na jesen trebalo da ugleda svetlost dana pripala je Anici Dobri. Ona će tumačiti lik i delo najvažnije osobe u pevačevoj karijeri Marine Tucaković. Budući da je upravo ona od siromašnog dečaka iz doma napravila zvezdu čija je biografija zavredela ekranizaciju, ne treba da čudi što će i njega uloga u filmu biti centralna. Zbog toga, producenti su odlučili da upravo Anici Dobri dodele tu ulogu, jer osim što je vrhunska glumica, ona je uz supruga Miću Sovtića svedočila velikom prijateljstvu i poslovnoj saradnji Marine i Džeja.

Marina Tucaković
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Kako Kurir saznao Džeja će u filmu glumiti Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje popularne dens grupe Bit strit.

kurir.rs/alo

Bonus video:

02:04

SRCE ĆE VAM PUĆI: U čast preminulom Džeju Dorćolom se ore njegove ČUVENE PESME! Nećete moći da zaustavite SUZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track