DARA ODSELA U NAJSKUPLJEM HOTELU U RIJU! Pukla 25.000 € za put u Brazil, BAZEN, SAUNE, TERETANA, a tek šta joj je na MENIJU
Foto: Instagram

džek

DARA ODSELA U NAJSKUPLJEM HOTELU U RIJU! Pukla 25.000 € za put u Brazil, BAZEN, SAUNE, TERETANA, a tek šta joj je na MENIJU

Stars -

Dara Bubamara pukla je 25.000 evra za odmor u Brazilu! Pevačica je otišla na dve nedelje u Rio de Žaneiro i povela svoja dva saradnika. Ona je odlučila da ih časti, jer su u prethodnom periodu naporno radili.

00:18

Dara Bubamara pukla je 25.000 evra za odmor u Brazilu!

- Dara je uvek bila džek prema ljudima sa kojima radi. Kad ona ima, imaju svi oko nje. Sada je odlučila da ih obraduje putovanjem u Rio. Iako su njeni saradnici u početku mislili da ih Dara vodi kako bi tamo snimili spot, ona im je rekla da joj ne pada na pamet da radi, već da idu da se odmaraju - započinje priču izvor blizak pevačici.

Dara Bubamara
foto: Pritnscreen/Instagram

On dodaje da je Bubamara rezervisala jedan od najskupljih hotela u Riju.

- Samo na smeštaj je dala 19.000 evra. Odseli su u najluksuznijem hotelu, koji ima teretanu, bazene, saune, terene za golf, košarku, tenis... Za doručak, ručak i večeru se služe vrhunski specijaliteti od mesa, ribe i morskih plodova. Osim što je pukla malo bogatstvo na hotel, Dara je dala 6.000 evra za avionske karte, jer je kupila biznis klasu. Želela je da im let od 12 sati što lakše prođe. Pošto su imali krevet, celim putem su spavali, a stjuardesa ih je budila samo kada je služila hranu.

Dara Bubamara
foto: Pritnscreen/Instagram

Pošto je po povratku u Beograd čeka snimanje spotova za čak tri nove numere, Dara je rešila da smrša, pa je osoblju hotela rekla da joj servira isključivo zdrave, niskokalorične obroke.

- Već nekoliko dana jede samo salate, voće i pije detoks napitke. Iako je Rio, između ostalog, poznat po koktelu kaipirinja, Dara nije htela ni da ga proba jer ima alkohol. Ona do sada nije popila čak ni čašu vina, jer želi da se steše pre nego što počne da snima spotove. Svako jutro ustaje rano kako bi odradila trening, posle kog ide da pliva na najpoznatijoj plaži u Brazilu, Kopakabani - završava priču naš sagovornik.

Kad imam ja, imaju svi

- Sve što zaradim ja i potrošim! Nikada mi nije bio problem da platim bilo šta, jer sve što imam delim. Volim kad moji prijatelji i saradnici sa mnom uživaju. Svi smo opterećeni poslom, imamo ludački tempo rada, pa smo zaslužili da odemo na ovakav jedan odmor. Uživamo u Riju od momenta kada smo sleteli, a u Srbiju se vraćamo za desetak dana - kaže Dara.

Potrošiću sve pare na šoping

Dara kaže da će sve pare potrošiti na garderobu i poklone.

Dara Bubamara
foto: Pritnscreen/Instagram

- Spremila sam novac za šoping, jer volim da trošim pare na stvari, cipele, šminku i poklone za drage ljude. Već sam smislila šta ću da kupim sinu Kosti, ali vam neću otkriti - kaže pevačica.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:15

Dara Bubamara na meti kritika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track