ABRONOŠA VAM OTKRIVA! Dasu žena zatekla sa ljubavnicom u pozorištu, Marica švercovala vibratore na aerodoromu

ŠOK

ABRONOŠA VAM OTKRIVA! Dasu žena zatekla sa ljubavnicom u pozorištu, Marica švercovala vibratore na aerodoromu

Stars -

Abar po abar i dođemo do savršenog trača. Međutim, nije to samo trač. To je živa istina. Jedan moćnik iz sveta fudbala zvaćemo ga Dasa nadrljao zbog ljubavnice i to u pozorištu. Otišao Dasa da gleda predstavu, lepo se utegao u odelo, firmirano podrazumeva se i to sa svojom lepšom polovinom, ali nije žena, nego ona prva do supruge koju ćemo da zovemo Silikonka.

Stigli oni srećni nasmejani, zadovoljni, karte ih čekale kod hostese, ali cvrc umesto lepe večeri nastao pravi haos. Ispred pozorišta se zadesila Dasina zakonita žena. Čim su izašli iz džipa naleteli su pravo na ženu. I jao preselo i ženi i ljubavnici veče, a najviše Dasi. Pala mu zavesa, ali preko očiju.

Abronoša, Sms Preljubnice
foto: Kurir štampano

Predstavu, naravno, nisu ni pogledali jer je haos nastao ispred ulaza. Orilo se toliko da su se čak i glumci u bekstejdžu uznemirili. Žena je siktala na muža, naročito kada je videla Silikonku. A ona napucana, sređena, mirišljava, tip top. Ja vam rečima tu scenu na ulici ne mogu da opišem i dočaram kako je bilo zabavno. Nijedan reditelj to nije mogao da osmisli. Životna situacija koja se ne dešava svaki dan. Publika je ušla u salu, ali verujte da su svi želeli da ostanu ispred i posmatraju porodičnu dramu, tačnije ljubavni trougao. Dasa je toliko poludeo d aje zvao upravnika pozorišta i krivicu prebacio na njega jer mu nije javio da mu je žena došla da gleda isti komad. Očigledno da imaju isti ukus za sedmu umetnost. Al, šta mu je upravnik kriv to mi nije jasno. Scena se završila tako što je svako otišao na svoju stranu i molili su Boga da ne dođe do medija. Naravno mi bi to objavili nego, nažalost niko nije uslikao.

E, sad idemo dalje pevačica Marica pokušala da prošvercuje vibratore na aerodromu Nikola Tesla. Nije to ništa strašno nego što su se zaposleni šokirali kada su videli tri vibratora. Očekivali su da na skeneru vide mikrofon jer kao u Beč ide da peva, ali ovo nisu očekivali. Toliko im je bilo zanimljivo da su ceo dan pričali o njoj i puštali njene pesme. Interesantno je i to što na društvenim mrežama najavljuje nastupe, a zapravo ona u inostranstvo ide da radi ko zna šta. Šok za šokom. Šta da vam kažem, zanemela sam i ja Abronošice moje a ne vi. Ali šta je tu je idemo dalje.

štampano Izdanje
foto: Kurir
01:33:16

SCENIRANJE 12.03.2023. BRANISLAV LECIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track