"SESTRE SU MOJI PARTNERI U DOBRU I ZLU" Nataša Bekvalac u svom stilu otkrila zašto NIJE u braku, evo ko joj je najveća PODRŠKA!
Foto: Damir Dervišagić

HIT

"SESTRE SU MOJI PARTNERI U DOBRU I ZLU" Nataša Bekvalac u svom stilu otkrila zašto NIJE u braku, evo ko joj je najveća PODRŠKA!

Stars -

Nataša Bekvalac otkriva da nije spremna za snimanje rijalitija o njenoj porodici, ali da je svesna da bi takav projekat imao veliki odziv kod publike.

Nataša Bekvalac
foto: Nemanja Nikolić

- Ne bi bilo potrebe da se rijaliti režira kada smo nas tri u pitanju. Život svakodnevno najbolje režira, a ja sam zahvalna što je moj ovako sadržajan, često smešan i zabavan, prepun uspona i padova. Jedino čega u našoj porodici nikada ne manjka - to je ljubav. Ipak, nisam sigurna koliko sam spremna da svoj život dam na tacni, iako sam pravo na privatnost potpuno izgubila, nažalost - ističe Nataša i dodaje da je ponosna na svoju porodicu, pogotovo na sestre Kristinu i Draganu Bekvalac.

Nataša Bekvalac, Kristina Bekvalac, Dragana Bekvalac
foto: Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović, Marina Lopičić

- Mislim da svako iskustvo, pa i ono iz detinjstva, doprinosi da danas budemo ovo što jesmo. Veoma sam ponosna na puteve kojima nas tri koračamo, na odnos koji imamo i na našu decu. Mislim da je ženska samostalnost veoma važna, na to sam posebno ponosna kod nas tri. Ali isto tako dolazi i do razmirica između nas. Kristina i ja češće dolazimo u sukobe jer radimo zajedno, ali na kraju sve bude vrlo smešno. Moje sestre su moja najveća podrška i moć, moć najčvršći oslonac, moji partneri u dobru i zlu. Boze, možda zato nisam u braku (smeh) - napominje Bekvalčeva kojoj je važna podrška porodice.

divan, Nataša Bekvalac, natasa bekvalac
foto: Damir Dervišagić

- Najvažnija je podrška porodice. Ne samo meni kao samohranom roditelju, već generalno, njihova podrška mi je potrebna za svaku sferu mog života. Najveću moć i ljubav porodice osetila sam u svojim najtežim momentima - zaključuje Nataša Bekvalac za “Story“.

Kurir.rs/Blic/Story

Bonus video:

01:59

Nataša Bekvalac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track