NAJPOZNATIJA KUMSTVA NA ESTRADI! Evo koja prijateljstva su NAJJAČA od svih i ko je više puta bio svedok na BAJKOVITIM VENČANJIMA!
Foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić, Beta Branislav Božić

svi treba da znaju šta drugarstvo znači

NAJPOZNATIJA KUMSTVA NA ESTRADI! Evo koja prijateljstva su NAJJAČA od svih i ko je više puta bio svedok na BAJKOVITIM VENČANJIMA!

Stars -

Domaća javna scena najčešće je obeležena tračevima, svađama i skandalima, međutim brojni su primeri i velikih prijateljstva na estradi koja su prerasla i u kumstva.

Po ono staroj narodnoj: „Kum nije dugme“, tako su se i birali, a mi vam u nastavku donosimo najpoznatija estradna kumstva.

Estrada
foto: Printscreen/TV Pink

Slatki greh sa Lepom Brenom napravio je uspeh kakav niko u istoriju Jugoslavije nije, a u znak poštovanja Saša Popović je Brenu uzeo za kumu koja je bila svedok kada se on oženio sa Suzanom Jovanović.

Suzana Jovanović, Saša Popović
foto: Damir Dervišagić

Pevač Jašar Ahmedovski takođe je kum bračnom paru Jovanović - Popović.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović
foto: Nemanja Nikolić

Košarkaš Miloš Teodosić bio je kum na venčanju Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, dok je drugi kum bio Aco Pejović sa kojim su Živojinovići izuzetno bliski.

Zorica Brunclik
foto: Printscreen

Legendarni pevač Šaban Šaulić bio je venčani kum Zorici Brunclik i Miroljubu Aranđeloviću Kemišu, koji se svkod dana sećaju lepih dana i prijateljstva za ceo život koje su gajili sa pokojnim pevačem.

Ana Bekuta, Mira Škorić
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Ana Bekuta i Mira Škorić dugogodišnje su prijateljice, saradnice, ali i kume čije poznanstvo traje preko tri decenije. U znak prijateljstva i kumstva Mira i Ana snimile su čak dva dueta. Prvi je bio „Dobro smo se našle“, a drugi simboličnog naslova „Kumina pesma“ koji su prezentovale u nekadašnjem „Grand show“- u.

Dajana Paunović, Ilda Šaulić
foto: Printscreen

Ilda Šaulić i Dajana Paunović su nerazdvojne dugogodišnje prijateljice i kume koje zajedno dele i dobro i zlo, pa ih često možemo videti zajedno na javnim okupljanjima i manifestacijama.

Neda Ukraden, promocija knjige, Suzana Mančić
foto: Ana Paunković

Suzana Mančić bila je kuma na svadbi Aleksandra Ilića i Bilje Jevtić.

Adreana Čekić
foto: Ana Paunković

Andreana Čekić druži se sa brojnim estradnim ličnostima, a Darku Laziću bila je venčana kuma na svadbi sa Anom Sević od koje se kasnije razveo, međutim to nije uticalo na njihovo veliko prijateljstvo koje i danas gaje. Pevačici ovo nije jedino kumstvo, s obzirom da je kumovala i koleginici Katarini Grujić koja se prošle godine zarekla na ljubav pred Bogom svom izbaraniku Marku Gobeljiću.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić, Venčanje
foto: Nemanja Nikolić

Gala venčanju između Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje davne 2006. godine kumovali su Goca Božinovska i Jašar Ahmedovski, a ta svadba ostala je upamćena kao jedna od najveselijih u toj godini.

Zoran Pejić Peja, Zlata Petrović
foto: Damir Dervišagić

Milica Todorović i Stevan Anđelković upoznali su se još tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“, a pevač je želeo da mu upravo ona bude kuma na venčanju sa voljenom Natašom.

Milica Todorović, Stevan Anđelković
foto: Printscreen/Magazin In

Pevačica Nada Obrić kuma je sa Estrdanim magom Draganom Stojkovićem Bosancem koji je za nju uradio neke od njenih najlepših pesama.

Tamara Milutinović
foto: Printscreen/Instagram

Goga Gačić i Tamara Milutinović zajedno su gradile karijeru u bendu „Đavolice“, a njihovo druženje nastavilo se i nakon raspada grupe, što su kasnije krunisale i kumstvom.

Aleksandra Mladenović
foto: Printskrin/Instagram

Aleksandra Mladenović kumovala je na venčanju Nenada Manojlovića, ali ne svom kolegi već njegovoj supruzi, a gotovo ista situacija desila se sa koleginicom Vanjom Mijatović kada je bila kuma njenom izabraniku.

Vanja Mijatović
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:30:15

SCENIRANJE 05.03.2023. KATARINA GRUJIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track