TRUDNA ANĐELKA DOHVATILA DEČKA NASRED ULICE, KAMERE SVE SNIMILE! Prpićeva i partner uživaju u ljubavi: NE MARE ZA POGLEDE!
Foto: Damir Dervišagić

EKSKLUZIVNI PAPARACO!

TRUDNA ANĐELKA DOHVATILA DEČKA NASRED ULICE, KAMERE SVE SNIMILE! Prpićeva i partner uživaju u ljubavi: NE MARE ZA POGLEDE!

Stars -

Anđelka Prpić je trenutno u osmom mesecu trudnoće i uživa u trudničkom odsustvu, dok se njen emotivni partner Marko Žugić ne odvaja od nje.

U ovo se uverio i paparaco Kurira, koji je glumicu i njenog dečka fotografisao tokom šetnje u parku Manjež. Golupčići su najpre sedeli na klupici i razgovarali o nekim lepim temama, što se može zaključiti i iz njihovog osmeha.

Anđelka Prpić
foto: Kurir, Damir Dervišagić

Nakon što su malo predahnuli i proverili sve poruke i obaveštenja na svojim mobilnim telefonima, Anđelka i Marko su u društvu njihovog ljubimca psa Bože nastavili šetnju. Kako smo primetili, iako je u poodmakloj trudnoći, Prpićeva se i dalje nije odrekla svog poroka - pušenja elektronskih cigareta, čiji je konzument i Žugić.

Anđelka Prpić
foto: Kurir, Damir Dervišagić

Nakon što su izašli iz parka, zaljubljeni par nije mogao da suzdrži veliku strast, koja očigledno postoji između njih dvoje, pa su se nasred ulice prepustili strastima. Ne obazirući se na slučajne prolaznike, Marko nije ispuštao Anđelku iz zagrljaja, a nekoliko puta ju je i snažno poljubio, te je sasvim jasno da ljubav između njih cveta i da su srećniji nego ikada dok broje sitno do glumičinog porođaja, koji se očekuje sledećeg meseca.

1 / 7 Foto: Kurir, Damir Dervišagić

Podsetimo, u javnosti je početkom godine kao bomba odjeknula vest da je Anđelka u drugom stanju, i to s najboljim drugom i nesuđenim kumom svog bivšeg supruga Darija Prpića. Kako smo ranije pisali, Anđelka je s Markom venčanje planirala već neko vreme, ali je sve ubrzala kad je saznala da je u blagoslovenom stanju i da će se uskoro opet postati majka.

Anđelka Prpić
foto: Kurir, Damir Dervišagić

Da jedva čeka da ponovo obuče venčanicu, definitivno se može zaključiti i na osnovu ovih ekskluzivnih paparaco fotografija.

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

00:18

Ovako se Anđelka Prpić hrani u trudnoći

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track