"TO JE NJENA BOLESNA IDEJA I IZMIŠLJOTINA": Oglasila se sestra Slađe Petrušić posle vesti da je preminula, evo šta još kaže
Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva

"TO JE NJENA BOLESNA IDEJA I IZMIŠLJOTINA": Oglasila se sestra Slađe Petrušić posle vesti da je preminula, evo šta još kaže

Stars -

Kao bomba odjeknula je vest na društvenim mrežama da je voditeljka i nekadašnja učesnica rijaliti programa "Parovi" Slađana Petrušić navodno umrla, a ona se posle nekoliko sati oglasila i poručila da je živa.

Za hrvatske medije se oglasila njena sestra Dragana koja je rekla da je ovo izmišljotina.

- Mislim da je ovo velika glupost, izmišljotina i njena bolesna ideja. Potpuno sam sigurna u to - kaže Dragana, koja godinama nije u kontaktu sa Slađom.

Dragana je ispod objave ostavila komentar o navodnoj smrti svoje rođake, a navodno ju je Slađana potom blokirala na Instagramu. Dragana kaže da niko od njihovih zajedničkih rođaka ne zna ništa o Slađinoj smrti.

Slađa je, inače, pre dva dana na svom Instagram profilu objavila fotografije krvave noge i noge u gipsu, i tom prilikom je otkrila da se povredila dok je radila izazov na Tik Toku.

- Operacija uspešna..tako kažu.. J**o me Tik Tok izazov. Hvala doktorima - napisala je tada Slađa.

Slađa Petrušić
foto: Printscreen

Fotografija koju je objavila na svom nalogu nalazi se na portalu "nottinghampost", a ta ista fotografija je tamo objavljena još u junu 2022. godine, a sada je svima jasno da je ona to lažirala.

Inače, na tom portalu, sa tom istom fotografijom, piše da je devetnaestogodišnja devojka imala operaciju nakon sudara u gradu u Engleskoj.

Kurir.rs/Index.hr/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track