OVU PESMU DEJAN MATIĆ NIKADA NIJE OTPEVAO DO KRAJA! Pevač otkrio pozadinu priče: Kamo sreće da nije morala da se napiše
Foto: Kurir televizija

kurir tv

OVU PESMU DEJAN MATIĆ NIKADA NIJE OTPEVAO DO KRAJA! Pevač otkrio pozadinu priče: Kamo sreće da nije morala da se napiše

Stars -

Dejan Matić, pevač otkrio je priču o pesmi "Amanet", kako je ona nastala, ali i koje emocije budi kad je čuje.

Takođe, tu pesmu nije uspeo nikada do kraja da otpeva na nastupu.

Saša Milošević Mare je tekstopisac, s obzirom na to da je pesma napisana po istinitoj priči, a pevač je za Kurir TV ispričao kako je sve to izgledalo.

Saša Milošević Mare
foto: Zorana Jevtić

Matić je gostovao kod Ivana Gajića, a segment emisije "pesma za tebe" je razotkrila emotivnu priču o jednom gubitku:

- Pesma je, nažalost, napisana po istinitom događaju. Pre 13 godina sam izgubio prijatelja koji mi je bio desna ruka. Vozio je i radio sa mnom. Mare je, znajući tu priču, napisao tu pesmu. Tada sam već bio pri kraju albuma i pitao me da li hoću da dođem u studio da čujem pesmu ili ne. Kada sam čuo pesmu "Amanet", samo sam ga pitao ko će ovo da otpeva. Rekao je da ću morati ja - započeo je Matić, pa nastavio:

01:20

OVU PESMU DEJAN MATIĆ NIKADA NIJE OTPEVAO DO KRAJA! Pevač otkrio pozadinu priče: Kamo sreće da nikada nije morala da se napiše

- Tada sam skupio snage da je otpevam. Jednom sam je uživo do pola otpevao. Kamo sreće da takva pesma nije morala ikada da se napravi.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track