"MOJ VUK NIJE PREVIŠE ROMANTIČAN" Tamara Grujić otkrila istinu o svom braku i ŠOKIRALA priznanjem "Ne spavamo u istom krevetu"
Foto: Promo

drugačiji

"MOJ VUK NIJE PREVIŠE ROMANTIČAN" Tamara Grujić otkrila istinu o svom braku i ŠOKIRALA priznanjem "Ne spavamo u istom krevetu"

Stars -

Voditeljka Tamara Grujić, koju su mnogi zavoleli putem emisije "Radna akcija", ne krije da ima neobičan odnos sa suprugom Vukom.

Ona je, naime, otkrila da ne spava u istoj sobi sa svojim partnerom.

Tamara Grujić
foto: Printscreen/Youtube/RTS

- Mi smo tu odluku doneli spontano. Uprkos tome što će mi mnogi zameriti i reći da nije zdravo, volim da spavam sa ćerkom Lenkom, Vuku stoga nije preostalo ništa drugo do da bude u drugoj sobi s našim psom Milicom (smeh). Za sada nismo videli lošu stranu te podele, ali smo oboje svesni da to neće biti zauvek i da zbog toga trenutno više radimo na očuvanju naše intime - rekla je Tamara Grujić nedavno.

Tamara Grujić
foto: Ana Paunković

- Moj Vuk nije previše romantičan, doduše bio je na početku veze, ali po mom mišljenju, nisu latice ruža posute po podu jedina romantika. U njegovom slučaju to je neverovatan smisao za humor. Obožavam kod njega što je duhovit i što smo s vremenom jedno drugome postali i najbolji prijatelji i saradnici. Drago mi je kada mi kaže: "Žule, ja najviše s tobom volim da radim". Pogledom se dogovaramo, što primenjujemo i u Lenkinom vaspitavanju - dodala je ona tad za "Stori".

Tamara Grujić
foto: Printskrin/Jujtub

Tamara je jednom prilikom za "Blic" istakla da li bi mogla da ima supruga koji ne radi sa njom.

- Sumnjam da bih mogla da imam partnera koji nije sa mnom na terenu. Mi smo ipak više od 8 meseci godišnje van Beograda. Da ne govorim da ne bi postojala šansa da dete nije sa mnom. Ovako se zaista sve divno uklopilo. Pre svega suprug je iz iste branše, samo se sa filma prebacio na televiziju, diplomirani je organizator, a Lenka pošto ne zna za drugačije detinjstvo, uživa u prirodi van Beograda - kazala nam je tad.

Tamara Grujić
foto: Youtube screenshot

Kurir.rs/Story/Blic

00:48

Tamara Grujić nikad iskrenije o životu i poslu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja