BUJNE GRUDI, ČIPKA, ZAVODLJIV POGLED Nova Amidžićeva devojka objavila fotku iz KREVETA, jedan detalj sve je zbunio! VERIO MINU?!
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

BUJNE GRUDI, ČIPKA, ZAVODLJIV POGLED Nova Amidžićeva devojka objavila fotku iz KREVETA, jedan detalj sve je zbunio! VERIO MINU?!

Stars -

Voditelj Ognjen Amidžić u žiži javnosti otkako se saznalo da je u ljubavi sa voditeljkom i koleginicom Minom Naumović, koja je 17 godina mlađa od njega.

Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, a poslednjom fotografijom je napravila pravu buru. Mina je, naime, na svom Instagram profilu objavila provokativnu fotografiju iz kreveta, bujno poprsje je bilo u prvom planu, a provirila je i čipka.

Ono što je svima zapalo za oko jeste prsten na njenoj ruci, pa su se mnogi zapitali od koga je i pomislili da je Ognjen možda nije verio.

Mina Naumović
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, kao bomba odjeknula je vest da je Ognjen Amidžić smuvao koleginicu. Mina većinu vremena provodi u Ognjenovom luksuznom dupleksu na Dorćolu, spekuliše se da se već uselila kod njega, a par izbegava restorane po Beogradu kako se ne bi sretali s radoznalim pogledima, ali zato vrlo rado putuju zajedno van grada, a voditelj je često obasipa poklonima, piše Story.

kurir.rs/blic

kurir.rs

Bonus video:

01:34

Razvode se Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track