OBLAČIO SE KAO ŽENA, ŠMINKAO, IMITIRAO POZNATE DAME: Kažu da ne stari, a ovako je Karamela izgledao pre plastičnih operacija
Foto: Ata images

OBLAČIO SE KAO ŽENA, ŠMINKAO, IMITIRAO POZNATE DAME: Kažu da ne stari, a ovako je Karamela izgledao pre plastičnih operacija

Stars -

Goran Stojićević Karamela oduvek privlači pažnju svojim izgledom, ali i kontroverznim izjavama. On je oduvek imao prepoznatljiv imidž, a ono što je zanimljivo je da za njega kažu da "ne stari".

Stojićević je nekada imitirao srpske estradne zvezde, posebno žene, oblačio haljine i nosio perike, pa se i šminkao, a onda imitirao njihove pokrete i ples.

On to danas ne radi, a mnoge pripadnice lepšeg pola kažu da nikad muževnije i lepše nije izgledao.

Goran je skrenuo pažnju na sebe pre svega zbog toga što se zbog performansa šminkao, nosio perike i mini suknje što je dovelo do toga da neki pomisle da je naklonjen istom polu, pa je sve iznenadio kada se 2005. godine oženio. U braku je sa Milicom koja je bila uz njega kada je imao srčani udar i tada mu je spasla život. Milica i Goran dobili su sina Vasilija.

Goran se pojavio na jednoj promociji u crnom stajlingu, koji mu odlično stoji, a mnogi su komentarisali da ovaj čovek bukvalno ne stari. Crni kačket, bela košulja preko koje nosi crni džemper i široki kaput su odličan izbor, pogotovo za ovakvo vreme, a on je sve odlično izneo.

Karamela je otkrio kako uspeva da održi mladalački izgled.

- Što kaže Maja Nikolić: "Mažem se margarinom". Šalim se, nju izuzetno poštujem i cenim. Ja mislim da je neki pozitivan duh u meni, zadovoljan sam poslom kojim se bavim, porodicom, imam ženu, sina. Zadovoljstvo u čoveku daje taj izgled - rekao je Karamela, a onda otkrio kako je uspeo da sakrije privatan život od medija.

1 / 4 Foto: Ata images

- Ne skrivam ja, ja samo ne pričam o ženi i o detetu. Jednom se Vasilije slikao sa mnom, ali žena ne. Ona ne želi, ona je ekonomista, ona je producent. Ne pojavljuje se u medijima. Ona mene kritikuje, ja uvek krenem sa nekim ludilima. Mora da postoji neko ko povlači ručnu u životu. Ja često preteram. Kad kreneš sa estradom ti poludiš, malo izgubiš kompas šta je realno, a šta nije. Ja nisam nikada bio uobražen. Imam razloga, ali sam ostao normalan. Živim jedan normalan život kao i svi vi. Ljudi dosta žive lažne živote, a ja to ne volim - rekao je Karamela.

Inače, Kramaela je išao na nekoliko plastičnih operacija, a na internetu se pojavila fotografija iz srednje škole na kojoj izgleda sasvim obično bez intervencija koje je imao na sebi.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:59

KARAMELA UNIŠTIO POZNATU VODITELJKU Pogledajte kako je izimitirao poznato TV LICE: SUZE ĆE VAM IĆI OD SMEHA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track