"MOJA ĆERKA NIJE BEZOBRAZNA DEVOJČICA" Oglasila se majka Teodore Džehverović posle njenih golih slika: POTRESLO NAS JE SVE OVO
Foto: Kurir TV, Društvene mreže

fotomontaža ili ne?

"MOJA ĆERKA NIJE BEZOBRAZNA DEVOJČICA" Oglasila se majka Teodore Džehverović posle njenih golih slika: POTRESLO NAS JE SVE OVO

Stars -

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj je poznata pevačica Teodora Džehverović naga.

Potom se ona oglasila i rekla da je sve to foto montaža. Tvrdi da je napravila fotografiju u istoj prostoriji i pozi, ali da je obučena.

Majka poznate pevačice se oglasila pred kamerama Kurir televizije:

00:38

TO JE CENA SLAVE, VEĆ SMO SE NAVIKLI! Majka Teodore Džehverović za Kurir TV o nagim slikama: Nije ona bezobrazna devojčica!

- Ne bi ona nikad dozvolila da se slika naga, nije klinka niti bezobrazna devojčica. U današnje vreme sigurno ne bi to sebi priuštila. Doduše, postoje ljudi koji se time bave, odnosno hejteri kako bih ja rekla. Naš odnos i reputaciju neće srušiti. Mogu sigurno da demantujem priču oko nagih slika Teodore - započela je njena majka, pa je rekla da ih je cela situacija malo potresla:

- To nas je baš potreslo. Pokušava i ona da sve iskulira, kao i svi mi. Već smo se navikli, to je cena slave kada ste zvezda. Možemo Teodoru da računamo kao mladu zvezdu. Jednostavno, to je cena javnosti.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track