SEĆATE LI SE ČUVENE LUTKE LEPE LUKIĆ? Pevačica otvorila dušu o Milici i otkrila POZADINU tolike ljubavi prema njoj!
Foto: Kurir Televizija

otkrila

SEĆATE LI SE ČUVENE LUTKE LEPE LUKIĆ? Pevačica otvorila dušu o Milici i otkrila POZADINU tolike ljubavi prema njoj!

Stars -

Lepa Lukić nikada nije krila koliki značaj za nju ima lutka koju je dobila pre više od 10 godina u jednom rijalitiju. Nazvala ju je po unuci svog brata, a sada je otkrila detalje vezane za nju.

Lepa Lukić
foto: Printscreen

Priča koja se krije iza Lepine emotivne vezanosti za lutku Milicu dublja je nego što se na prvi pogled čini. Ona je podseća na veliku želju koja joj se nikada nije ispunila, a to je da rodi dete i postane mama.

- Imala sam intervencije, ali ne zbog neke bolesti, ja sam od rođenja bila zdrava, već da bih rodila. Sekli su me da mi skinu izrasline na jajovodima. Nisam ja bila nerotkinja... Jednom sam ostala u drugom stanju, u ali sam bila jako mlada i zbog karijere nisam htela da rodim i da odmah imam decu - rekla je Lepa jednom prilikom, a utehu je našla u lutki Milici.

Lepa Lukić, Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Pevačica je sada prenela delić praznične atmosfere iz njenog doma, pa je otkrila kakve probleme ima u svom domu zbog lutke i mačke.

- Pre nekoliko dana sam stigla iz Kanade, Vaskrs sam provela sa snahom, spremale smo svečanu trpezu. Ima svega. Pravile smo jagnjetinu, čorbe, pasulj prebranac... Snaha mi je oko svega pomogla. Ofarbale smo i jaja, kao i svake godine. Milica je uvek tu, ona ima svoj krevetac u mojoj spavaćoj sobi, čuvam je kao malo vode na dlanu, spava pored mene. Od početka je to njeno mesto. Vi znate koliko sam ja za nju vezana emotivno. Ne nosim je baš na putovanja, nisam toliko luda. Imam problem u kući, mačka mi je ljubomorna na nju, samo skače kad je uzmem u naručje. Bude strašno ljuta. Nije mi lako... - otkrila je Lukićeva za "Pink".

Lepa Lukić
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:54

LEPA LUKIĆ ZAPEVALA UZ SVIRANJE NAJPOZNATIJEG HARMONIKAŠA! Voditelj Ivan Gajić ostao u šoku: Lepa zvuči kao na ploči

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track