"VOLIM NAROD, ALI JEDNU STVAR NIKAKO NE RAZUMEM!" Karamela progovorio o neprijatnostima zbog imitacija pevačica
Foto: Nenad Kostić

stars

"VOLIM NAROD, ALI JEDNU STVAR NIKAKO NE RAZUMEM!" Karamela progovorio o neprijatnostima zbog imitacija pevačica

Stars -

u

Voditelj Goran Stojićević Karamela važio je za najpoznatijeg imitatora Jugoslavije, decenijama je na javnoj i često je išao na turneje sa velikim pevačkim zvezdama. Ipak uprkos velikom uspehu on je ostao priseban.

- Ko je bio Ceci Ražnatović dva puta gost na turneji? Ko je bio Lepoj Breni dva puta na turneji? Harisu Džinoviću, Halidu Muslimoviću? Ja sam bio. Imam razloga, ali sam ostao ipak normalan, jer živim jedan normalan život. Ovo sve i na tik toku i na društvenim mrežama to je sve glupiranje i nenormalnost, ja to ne volim - rekao je Karamela.

02:45

VOLIM NAROD, ALI JEDNU STVAR NIKAKO NE RAZUMEM! Karamela progovorio o neprijatnostima zbog imitacija pevačica

A jedno od omiljenih mesta u gradu mu je pijaca:

- Ja se najbolje ispričam sa ljudima na pijaci. Jednostavno ja volim narod. Ne dozvoljavam da mi prodavici daju nešto besplatno i ne razumem zašto se neki ljudi cenkaju. Da bi taj proizvod nikao neko je teško radio i ne razumem to da nešto košta 100 dinara, a neko pita može li za 60. To je meni podcenjivanje i nikada to nisam radio.

Na pitanje da li je imao neprijatnosti zbog imitacija pevačica, tj. da li mu je neka od njih zamerila odgovorio je:

-Ne, uvek su volele da ih imitiram i tada se znalo: Koga Karamela ne imitira taj nije bio poznat. To jeste tačno.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja