"MUKA NAM JE OD NJE, GORA JE OD OVIH U RIJALITIJU" Komšije oplele po Milici Dabović, a evo gde je ona uhvaćena! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Paparaco Kurir

u komšiluku

"MUKA NAM JE OD NJE, GORA JE OD OVIH U RIJALITIJU" Komšije oplele po Milici Dabović, a evo gde je ona uhvaćena! (FOTO)

Stars -

Milica Dabović konstantno je u centru pažnje, što zbog svojih emotivnih odnosa, što zbog posla kojim je odlučila da se bavi.

Milica Dabović
foto: Printscreen/Ami Dži šou

Ekipa Kurira posetila je Dabovićkin komšiluk, a usput i uslikala Milicu kako šeta svojim krajem u totalno drugačijem izdanju nego što smo navikli da je viđamo.

Milica Dabović
foto: Paparaco Kurir

Kada smo stigli i počeli da ispitujemo susede šta misle o komšinici, ugledali smo Milicu kako šeta trotoarom. Ona je bila u opuštenom izdanju, beš šminke, s vezanom kosom, u trenerci, a s njom je bilo i njeno dete, koje je vozilo trotinet, dok je mama nosila punu kesu svežeg voća i povrća.

Milica Dabović
foto: Paparaco Kurir

Svratili smo do obližnje radnje i pitali prodavce šta misle o svojoj komšinici.

- Joj, gde baš za nju da me pitate. Oduvek mi je bila antipatična, drska je, neljubazna, umišljena, a otkad je počela da promoviše i taj njen posao, da se skida gola, muka nam je svima kad je vidimo. Pitamo se samo kako će se sve to odraziti na budućnost. Ipak ona nije sama, nije ni devojka, a nije ni mlada pa da može sebi takvu reklamu da dopušta. Ne znam šta joj bi da od uspešne košarkašice i takmičenja u onom malo kulturnijem rijalitiju postane ovo što danas promoviše i od čega živi - završila je prodavačica.

Milica Dabović
foto: Printscreen Instagram

Ubrzo smo sreli još jednog čoveka koji je baš bio raspoložen za negativne komentare na račun bivše košarkašice.

- Mene samo zanima koga uopšte zanima ta persona. Ne znam, meni je ona gora od svih ovih po rijalitiju. Ni srama ni blama. Ne znam šta da vam kažem, često nosi kese kad je sretnem iz radnji i pijace, kad je ovako čovek vidi, nikad ne bi rekao ništa loše o njoj... Ali džaba kad eto šta je dozvolila sebi. Znam sve priče, i da je prodavala garderobu da preživi, i da je doživela nasilje, ali ovo da od žrtve postane pornićarka, to je strašno - rekao nam je komšija.

Kurir.rs

Bonus video:

03:36

MILICA DABOVIĆ ZA KURIR TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja