A MISLILI SMO DA SMO SVE VIDELI NA ONLI FENSU! Intimni delovi Nataše Šavije skroz na IZVOLTE, svi gledali u njene BUJNE GRUDI
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

šok

A MISLILI SMO DA SMO SVE VIDELI NA ONLI FENSU! Intimni delovi Nataše Šavije skroz na IZVOLTE, svi gledali u njene BUJNE GRUDI

Stars -

Radomir Marinković Taki, otac učesnice Zadruge Maje Marinković, koja je od pre par dana u vezi sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem, pravio je rođendansku žurku u hotelu na kojoj je okupio skoro sve srpske starlete.

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, Milica Živanović, odnosno Mimi Oro i Deniz Dejm, došle su na Takijevu rođendansku žurku obučene u odelo i majicu i pantalone, Deniz Dejm, starleta iz Slovenije koja ne krije da je od klipova iz Zadruge i zahvaljujući pretplati na Onlifensu, kupila stan u Beogradu, došla je u kožnom miniću, a onda se u hotelu na Vidikovcu pojavila Nataša Šavija, koja je sve prisutne ostavila bez reči.

1 / 3 Foto: Printscreen

Starleta koju smo upoznali u rijalitiju Parovi i koja već neko vreme zarađuje na platformi za odrasle, kao i Deniz Dejm, došla je na žurku u providnom trikou s jednom nogavicom, ispod kojeg su se nazirale bradavice, i šortsu-gaćicama s halterima.

Mnogi su komentarisali da je nadmašila sve na rođendanskoj prolsavi sa ovakvim modnim odabirom.

Kurir.rs

Bonus video:

00:41

Nataša Šavija u halterima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja