"DA SAM SE OŽENIO PRIJOM, NE BIH MALTERISAO" Ljubu i danas svi pamte kao njenog BIVŠEG, evo šta on kaže o njoj, brzo spomenuo ženu
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

"DA SAM SE OŽENIO PRIJOM, NE BIH MALTERISAO" Ljubu i danas svi pamte kao njenog BIVŠEG, evo šta on kaže o njoj, brzo spomenuo ženu

Stars -

Pevač Ljuba Perućica je svojevremeno bio u vezi sa koleginicom Aleksandrom Prijović koja je danas jedna od najplaćenijih pevačica na našim prostorima, ali je sada u srećnom braku sa Katarinom.

Ljuba veoma redovno na društvenim mrežama objavljuje fotografije i zanimljive klipove svoje lepše polovine koji vrlo često postanu viralni, a najveću pažnju privukla je situacija koja se dogodila pre nekoliko dana, kada je Kaća majstorisala sa Ljubom. Mnogi su joj skinuli kapu što je nonšalantno zasukala rukave i malterisala u dvorištu njihove porodične kuće.

Koliko je ponosan i srećan što ima pored sebe lepu i sposobnu ženu Perućica je priznao u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Katarina Kolozeus, Ljuba Perućica
foto: Printscreen/Instagram

- Našao sam ženu ne ono kao što kažu tri u jedan, ma ona je sto u jedan! Ona sve zna i ništa joj nije teško. Niko se nije rodio naučen ali ona uživa da uči. Eto sada smo zajedno malterisali i nije nam ništa falilo - ispričao je Ljuba ponosno, a voditelj se nadovezao:

- Ali, Ljubo, tebi je onda dobro došlo što nisi oženio Prijovićku.

Perućica se odmah našalio na svoj račun.

- Ih... Da sam nju oženio sad ne bih morao da malterišem! (smeh) Šalim se naravno, ma ne bi ni Kaća i ja sad malterisali sada da nas nisu majstori ispalili mnogo puta - nasmejao je Ljuba sve.

Aleksandra Prijović
foto: ATA Images

Iako je prošlo mnogo vremena od raskida Ljube Perućice i Aleksandre Prijović, mediji i dalje provlače priču o navodnim razlozima prekida njihove dugododišnje veze.

Nedavno je u jednim novinama osvanuo tekst da bivši partneri nisu u dobrim odnosima, nakon čega je pevač stavio tačku na tu temu.

– Nadam se da su ljudi odavno shvatili da su takvi tekstovi i priče navodno iz nekog izmišljenog izvora i iz nečije bujne mašte. Aleksandra i ja smo u super odnosima, uvek se ispričamo kad se vidimo, najnormalinije uostalom kao i sa svim koleginicama. Nikada nismo imali problem – otkrio je Perućica tom prilikom.

kurir.rs/granonline

Bonus video:

00:44

Ceo Pazar izašao da sluša Aleksandru Prijović, snimak dronom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track