"UBILA SAM GA U POJAM!" Mirka Vasiljević u SCENIRANJU konačno otkriva zašto se još NIJE UDALA za Vujadina! Evo ko KOČI SVE...
Foto: Kurir TV

imaju 4 dece

"UBILA SAM GA U POJAM!" Mirka Vasiljević u SCENIRANJU konačno otkriva zašto se još NIJE UDALA za Vujadina! Evo ko KOČI SVE...

Stars -

Glumica Mirka Vasiljević gost je novog izdanja emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji.

U iskrenom razgovoru sa voditeljkom emisije Vanjom Camović dotakla se brojnih tema, iz poslovnog, ali i privatnog života.

Mirka je u "Sceniranju" otkrila zašto se nije još venčala sa fudbalerom Vujadinom Savićem s kojim ima četvoro dece.

- Ta svadba, što se tiče Vujadina, to već može sutra, ali ja malo ko žena tu kočim - rekla je Mirka, koja se prisetila i šta mu je uradila na samom početku zabavljanja.

00:38

Mika Vasiljević otkrila u Sceniranju zašto se nije udala

- U tim prvim izlascima sam ga već ubila u pojam, u pozitivnom smislu, od početka sam mu govorila da to mora da bude ozbiljno, s perspektivom, pa dokle doguramo - iskena je glumica.

00:21

Mirka Vujadina Savića ubila u pojam

Novu epizodu "Sceniranja" sa glumicom Mirkom Vasiljević pogledajte večeras na Kurir televiziji od 20 časova.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

kurir.rs

Bonus video:

00:36

Saša Popović u emisiji Sceniranje otkrio kako je protekao prvi susret sa Lepom Brenom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track