"TADA MU JE STAVLJEN HOLTER" Saša Vidić imao problema i sa srcem: Pozlilo mu, a odbio da leži u bolnici
Foto: Damir Dervišagić

"TADA MU JE STAVLJEN HOLTER" Saša Vidić imao problema i sa srcem: Pozlilo mu, a odbio da leži u bolnici

Stars -

Modni kreator i stilista Saša Vidić preminuo je u 52. godini u KBC Bežanijska kosa. Za sada nije poznat uzrok smrti poznatog kreatora, a pre nekoliko godina Saša je imao probleme sa srcem, zbog čega je ležao u bolnici.

- Pozlilo mi je posle treninga. Pao sam u nesvest. Sve je sada u redu. Nisam dugo trenirao, pa je verovatno zbog toga. A i ne prija mi ova promena vremena. Ne pamtim kad mi se tako zavrtelo u glavi - rekao je Saša Vidić za "Telegraf".

Saša Vidić
foto: Dragana Udovičić

Lekari su mu savetovali odmor, ali je Saša odbio da leži u bolnici, a dan nakon toga primljen je u KBC Zemun nakon što mu je drugi put u toku dana pozlilo, kada se ustanovilo da ima problem sa srcem, zbog čega mu je stavljen holter.

- Vidić će se sutra vratiti u vreme kad mu je holter i stavljen i tada će se znati šta je najbolje za njega i kako će dalje teći njegov oporavak - rekao je tada jedan od lekara sa odeljenja kardiologije, gde je Vidić primljen usled tegoba koje je u dva navrata imao u istom danu.

U bolnicu dovezen u teškom stanju

Kako Kurir nezvanično saznaje, Vidić je kasno sinoć dovezen u teškom stanju i odmah priključen na respirator. Prema rečima izvora, u pitanju je bilo septično stanje, te je stoga proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, a definitivan uzrok je zasad nepoznat.

kurir.rs

Bonus video:

07:06

CECA JE CRNA UDOVICA! Saša Vidić za Kurir tv otkrio sve njene MRAČNE STRANE: Bila je devojka Šiptara, OBOŽAVA KRIMINAL!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track