"NA TO NIKO NIKADA NE SME DA PLJUNE" Ceca ni reč nije izgovorila na vesti o smrti Saše Vidića, a ovako je nekad govorila o njemu
Foto: Ana Paunković, Marina Lopičić

godinaMA bili prijatelji

"NA TO NIKO NIKADA NE SME DA PLJUNE" Ceca ni reč nije izgovorila na vesti o smrti Saše Vidića, a ovako je nekad govorila o njemu

Stars -

Saša Vidić je danas preminuo u KBC ''Bežanijska kosa'', gde je primljen u teškom stanju i stavljen na respirator ali lekari nisu uspeli da ga spasu.

Njegov odnos sa Svetlanom Cecom Ražnatović i preminulog modnog kreatora javnost je godinama brujala, a ona nikada nije želela puno da priča o razdoru njihovog prijateljstva.

Ceca danas nije želela da komentariše smrt kratora kada su je mediji na snimanju nove epizode ''Zvezde Granda'', a ta njena reakcija mnoge nije iznenadila.

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Dragan Gajić

Inače, Ceca je samo jednom prilikom prokomentarisala njen odnos sa Vidićem, koji poslednjih godina nije bio dobar.

- Uopšte ne želim da ulazim u tu priču. Nikada nisam bila neko ko priča o drugima, pa neću ni sada. Vidić i ja imamo 18-godišnje prijateljstvo i na to niko nikada ne sme da pljune. Nikada! A da li se između mene i Vidića dešava nešto je isključivo samo između nas dvoje - rekla je Ceca svojevremeno.

Vidić je posle ove Cecine izjave o njemu prokomentarisao i ispravio pevačicu, objasnivši da je njihovo prijateljsto u stvari trajalo 16 godina, a ne 18 kako je izračunala Ražnatovićeva.

U bolnicu stigao u teškom stanju

Kako Kurir nezvanično saznaje, Vidić je kasno sinoć dovezen u teškom stanju i odmah priključen na respirator. Prema rečima izvora, u pitanju je bilo septično stanje, te je stoga proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, a definitivan uzrok je zasad nepoznat.

kurir.rs

Bonus video:

07:06

CECA JE CRNA UDOVICA! Saša Vidić za Kurir tv otkrio sve njene MRAČNE STRANE: Bila je devojka Šiptara, OBOŽAVA KRIMINAL!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track