SKANDAL! Nikolina Pišek u GAĆICAMA zavodljivo pozirala ispred objektiva, voditeljka pokazala kako izgleda u PETOJ DECENIJI!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

hrabra

SKANDAL! Nikolina Pišek u GAĆICAMA zavodljivo pozirala ispred objektiva, voditeljka pokazala kako izgleda u PETOJ DECENIJI!

Stars -

Voditeljka Nikolina Pišek, nakon iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića, vratila se voditeljstvu, a sada je pokazala kako teku pripreme pre njenu emisiju.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen/Una Tv

Nikolina naime, radi kao voditeljka jedne zabavne emisije u Hrvatskoj.

Ona je objavila video u kom je podelila delić atmosfere sa snimanja, a u jednom momentu skida pantalone i ostaje u donjem vešu.

Nikolina Pišek
foto: Printskrin/Instagram

Nikolina sedi na fotelji, u skoro providnim gaćicama, mazi noge i zavodljivo se smeje.

Nikolina Pišek
foto: Printskrin/Instagram

- SVI SMO POZITIVNI! Svaki pokušaj da se ta pozitiva podeli sa svima je legitiman, jer bi bilo sebično da ova količina dobre energije ostane samo u našem malom krugu velikih ljudi. Stoga, zavirite behind the scene i pogledajte PRAVU istinu! Ovako se zakuhava ono ludilo u studiju - napisala je Nikolina.

01:08

Nikolina Pišek u donjem vešu

Podsetimo, voditeljka Nikolina Pišek u maju prošle godine ostala je bez supruga Vidoja Ristovića, a dalje traje drama oko njegovog nasledstva.

Vidojev otac, Miša Grof odlučio je da ospori Nikolini bilo kakvo pravo na suprugovu ostavštinu, kao i unuci, te nije štedio sa malicioznim istupima protiv nje u medijima.

U borbu oko imovine uključila se i bivša Ristovićeva supruga Lana Janković, sa kojom ima ćerku. Poslednja koja je trebalo da se održi pre nekoliko dana, odgođena je zbog bolesti sudije, a na toj raspravi Nikolina je trebalo da se suoči s majkom Ristovićeve ćerke Matee.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:19

Nikolina Pišek u teretani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track