"SAŠA POPOVIĆ NIJE HTEO DA ME ZAPOSLI JER SAM BILA DEBELA!" Dragana Katić: Došla sam kod njega u miniću, a on je OSTAO U ŠOKU
Foto: Damir Dervišagić, Kurir TV

KURIR TV

"SAŠA POPOVIĆ NIJE HTEO DA ME ZAPOSLI JER SAM BILA DEBELA!" Dragana Katić: Došla sam kod njega u miniću, a on je OSTAO U ŠOKU

Stars -

Voditeljka Dragana Katić izjavila je jednom prilikom za medije da Saša Popović nije hteo da je zaposli, još u vreme kada je prelazila na Grand, zato što se mnogo nagojila od porođaja.

Međutim, ona je u svom gostovanju kod Ivana Gajića kako je situacija zapravo izgledala.

Voditeljka je pojasnila da je tokom trudnoće prvi put u životu jela bez svih ograničenja kao da nosi desetorke, što je dovelo do toga da nakon porođaja ima blizu 110 kilograma.

Dragana Katić
foto: Kurir televizija

- Ja sam otišla na porođaj i imala sam blizu 110 kilograma. Nema veze što su bila 2 deteta, iako su svi vikali da je to zbog toga. Ja sam jela prvi put u životu bez svih ograničenja kao da nosim desetorke. Po gradu se tada pričalo kako sam se ugojila u trudnoći i kakva sam bila posle porođaja - započela je voditeljka u svom gostovanju u emisiji Puls Srbije.

Ipak, voditeljka je za samo šest meseci uspela da smrša i skinula je sve viškove kilograma. Kada se pojavila kod Popovića u kancelariji, on je bio iznenađen i rekao joj je da su novinari lagali jer je Katić izgledala sasvim drugačije.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Te 1998. godine kada su se moja deca rodila, trebao je da se pokrene Grand šou. Zvali su me novinari, Zoran Kuzmanović Munja i pokojna Zorica Konić i fotografi TV Novosti su rekli Saša uzmi Draganu. Saša je tada rekao da bi me uzeo drage volje, ali da misli da je mnogo debela i da ne može da se slika. Rekli su mu ne nije, videli smo je. On je tu nastavio da mu je rekao ovaj, pa onaj. Međutim, ja sam tu stvarno za 6 meseci uspela sve te kilograma viška da skinem. Čak sam se i kladila i dobila opkladu - rekla je voditeljka i dodala:

02:18

ŠAŠA POPOVIĆ NIJE HTEO DA ME ZAPOSLI JER SAM BILA DEBELA! Dragana Katić: Došla sam kod njega u miniću, a on je OSTAO U ŠOKU

- Saša poverovao Zorici i Munji zato što su oni bili jako dobri sa njim i smatrao je da je ne moguće da lažu. Onda sam ja došla kod njega, a bila sam u grilonkama i miniću. Kada me je video rekao je: "Jao Draganče, ala lažu! Sve si skinula." Ali zaista je bio problem. Sto deset kila, deca jesu izašla ali je ostalo preko 20 kilograma viška.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track