00:07

Ovde je Saša Vidić proveo poslednje dane

tužno

SAŠA VIDIĆ OSTAO SAM BEZ PRIJATELJA: Izlazio je samo noću, šetao kuče, izbegavao je SVE: "Bolest ga slomila"

Stars -

Vest o smrti kreatora Saše Vidića, koji je bio poznat po britkom jeziku kojim nije štedeo pevačice sa domaće javne scene, šokirala je domaću javnost, ali i komšije iz novobeogradskog bloka u kojem je živeo.

S obzirom da je u karijeri je sarađivao sa brojnim javnim ličnostima iz sveta sporta, muzike, politike, glume, imao je i jako prisan odnos sa većinom, ali poslednje dane je proveo sam sa svojim psom.

Saša Vidić
foto: Dragana Udovičić

Komšije tvrde da se posledniih meseci života otuđio. Dane je provodio isključivo sam, a komunikaciju sa drugima je sveo na minimum.

- Nismo ga videli oko dve nedelje. Nije bio sav svoj u prethodnom periodu, jako je izgledao loše, bolest ga je slomila. Izlazio je u noćnim satima, izbegavao je kontakt sa svima. Uglavnom je išao samo do prodavnice, ili da prošeta svoje kuče, koje mu je bilo sve na svetu. Svima se uljudno javljao, ali je izbegavao dalji kontakt, a sa prijateljima ga dugo u društvu nismo videli, što je nekada bio slučaj - pričaju komšije iz lokala koji se nalazi preko puta njegove zgrade gde je najviše vremena provodio.

Saša Vidić, komšiluk Saše Vidića
foto: Petar Aleksić

Iako ga mnogi pamte prema oštrim izjavama koje je upućivao pevačicama, kako njegov komšiluk tvrdi, privatno je bio izrazito prijateljki nastrojen.

- Komšije su ga obožavale. Gromoglasan smeh je odjekivao parkom kad god bi Sale bio u društvu. Svi su ga izrazito poštovali i voleli. Nasmejavao je sve do suza i uvek se ljubazno javljao svakom na ulici - priča bliska komšinica pokojnog dizajnera.

Podsetimo, Vidić je kasno sinoć dovezen u teškom stanju i odmah priključen na respirator. Prema rečima izvora, u pitanju je bilo septično stanje, te je stoga proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, a definitivan uzrok je zasad nepoznat.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

07:06

CECA JE CRNA UDOVICA! Saša Vidić za Kurir tv otkrio sve njene MRAČNE STRANE: Bila je devojka Šiptara, OBOŽAVA KRIMINAL!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track