SLAB NA KOMŠINICE! UROŠ ĆERTIĆ CVETA OD LJUBAVI! Kaskader i misica uživaju u vezi! GOLUPČIĆI!
Foto: Privatna arhiva

POTVRDIO

SLAB NA KOMŠINICE! UROŠ ĆERTIĆ CVETA OD LJUBAVI! Kaskader i misica uživaju u vezi! GOLUPČIĆI!

Stars -

Uroš Ćertić konačno je pronašao sreću u ljubavi. Kaskader je ozvaničio vezu sa Sofijom Unom Manić koja je nedavno napustila Zadrugu. Srećan i zadovoljan sportista je detaljno opisao ljubav sa nekadašnjom misicom.

- Stvarno smo unutra bili samo najbolji drugovi i prve komšije. Eto, od prvog dana krevet do kreveta, garderober do garderobera, ušli smo u istoj grupi učesnika čak sedeli pozadi na istom sedištu fijakera koji nas je uveo u Zadrugu - prisetio se Uroš.

Sofija Una Manić, Uroš Ćertić
foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

- Štitio sam je uvek i brinuo da li je gladna žedna i kako je zdravstveno, prirodno mi je dođlo da budem tu za nju od prvog minuta bez ikakve krajnje namere ili nekog sviđanja sem to sto sam bio ponosan kao Beograđanin da se Beograđanka ponađa kao ona. Devojka barata takvim vokabularom, oblači se otmeno i izgleda prelepo tj. predstavlja naš grad u nejlepšem svetlu - smatra Ćertić.

Uroš Ćertić
foto: Privatna arhiva

Njih dvoje povezuje još mnogo toga:

- Ja sam Blizanac, ona je Blizanac u horoskopu, oboje rođeni i odrasli u centru Beograda, razvedenih roditelja, ona jedinica, ja jedinac. Devedeset dana smo živeli krevet do kreveta i upoznali jedno drugo u svim mogućima situacijama, fazama i upoznali se sa životnim stavovima i planovina i nismo ni slutili da ćemo biti zajedno - kaže on.

Uroš Ćertić
foto: Pritnscreen

- Pošto je ona izašla četiri meseca posle mene, meni je bilo jako drago kontaktirao sam je i posle prvog viđanja smo postali ne razdvojni i još malo pa slavimo prvu mesecnicu. To je sve što mogu reći za sada. Odrasli smo ljudi, preko trideset godina imamo oboje i ne verujemo u bajke, ali verujemo u energiju i da se sigurno nismo slučajno upoznali- poručuje on.

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track