"50 NIJANSI RADOJKE": Svi nestašluci i bahaćenje Dare Bubamare u jednoj FOTKI! Ovako se pevačica parkira gde stigne
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram 192_rs

"50 NIJANSI RADOJKE": Svi nestašluci i bahaćenje Dare Bubamare u jednoj FOTKI! Ovako se pevačica parkira gde stigne

Stars -

Dara Bubamara ponovo se našla na jednoj Instagram stranici, pošto je dan pre toga na istom društvenom nalogu objavljeno kako se nepropisno parkirala, ali i svađala s radnicima "Parking servisa". Ovaj put su, kao neka vrsta osveta za pevačicino batato ponašanje, objavili kombinaciju fotografija na kojima se vidi kako se Dara nepropisno parkirala.

- Donosimo vam 50 nijansi Radojke. Svi nestašluci estradne "umetnice" - piše u opisu fotografije.

Podsetimo, na Instagram stranici pojavio tekst o bahatom ponašanju pevačice nakon što su je u prekršaju zbog nepropisnog parkiranja zatekli radnici "Parking servisa". Na toj stranici sada su se pojavile fotografije automobila s poznatim tablicama, na kojima se vide i njeni inicijali, tako da je nesumnjivo da se radi o njenom vozilu.

- Bahata pevaljka Dara Bubamara ponovo u akciji. Bahata sam, može mi se. Žao nam je samo radnika "Parking servisa", koji svakodnevno moraju da slušaju njena opravdanja - stoji u opisu fotografija.

Nedugo zatim, pevačica, poznata po britkom jeziku, ostavila je prostački komentar ispod fotografija, sa psovkama i najgroznijim uvredama, što ne priliči jednoj javnoj ličnosti.

kurir.rs

Bonus video:

00:18

Dara Bubamara pukla je 25.000 evra za odmor u Brazilu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track